Ένα Κόσμημα μέσα στην Πόλη

Ένα Κόσμημα μέσα στην Πόλη

 

Και ποιος δεν θαυμάζει τις όμορφες, καλλιτεχνικές φωτογραφίες εσωτερικών χώρων από επαγγελματίες φωτογράφους, προσωπικά το μόνιμο παράπονό μου είναι ότι ελάχιστες από αυτές τις φωτογραφίες περιέχουν πληροφορίες από τον χώρο που τραβήχτηκαν. Αυτό συνέβη και με τις φωτογραφίες του Richard Power και μία από τις πιο διάσημες φωτογραφίες του, αυτή με τις δύο ασπρόμαυρες πολυθρόνες Ball, να είναι «ορφανή» από χώρο-κατοικία.

Πριν λίγες μέρες, με μεγάλη ικανοποίηση είδα στο Comtemporist την παρουσίαση ενός σπιτιού που φωτογράφισε ο Richard Power και όχι όποιου να ‘ναι σπιτιού, αλλά αυτού που ανήκουν οι δύο ασπρόμαυρες πολυθρόνες Ball. Πρόκειται λοιπόν για ένα loft σε μια από τις δημοφιλέστερες περιοχές στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, στο NoHo. Ο σχεδιασμός έγινε από το Studio MDA οι οποίοι δώσανε στο μεγάλο και ανοιχτό χώρο την αίσθηση της γκαλερί με τα ποικίλης αισθητικής έπιπλα να δημιουργούν μία μοναδική θέα, ενώ με μεγάλη προσεκτικότητα διατήρησαν την ιδιωτική ζωή στα υπνοδωμάτια ενισχύοντας την μοναδική αισθητική του καθένα που του ανήκει.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x