Ένα bungalow μετατρέπεται σε οικογενειακή κατοικία

Ένα bungalow μετατρέπεται σε οικογενειακή κατοικία

Με το σχεδιασμό των Christ Christ Associated Architechs ένα μπαγκαλόου, που χτίστηκε τη δεκαετία του 60 από τον Wilfried Hilger, μετατρέπεται σε μία ανοιχτή και νηφάλια οικογενειακή κατοικία με την προσθήκη τριών διαφορετικών μπλοκ που συνδέονται με ένα διάδρομο που καταλήγει στην οροφή.

Η νέα διάταξη δημιουργεί τρεις εξωτερικούς χώρους με διαφορετικά περιβάλλοντα: ένα αίθριο με το πεύκο στο κέντρο του, έναν κήπο με πέτρα και μια ξύλινη βεράντα.

Η είσοδος του σπιτιού που βρίσκεται στη γερμανική πόλη Weisbaden, ένας μικρός κήπος υποδέχεται τους επισκέπτες, όπου ένα μικρό δέντρο αναπτύσσεται προς το θόλο στον ανοιχτό χώρο υποδοχής.

Στο ισόγειο οι τοίχοι έχουν αφαιρεθεί για να αφιερωθεί όλος ο χώρος στο καθιστικό και την κουζίνα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.