Ένα Loft στο Λονδίνο

Οι ιδιοκτήτες πήραν αυτόν τον χώρο όταν ήταν υπόστεγο για πυροσβεστικά οχήματα και το μετέτρεψαν σε ένα σύγχρονο Loft 300 μ2.

Το καθιστικό έχει έθνικ χαρακτήρ και μια πόρτα Indian του 1800 έχει μετατραπεί σε πρωτότυπο τραπεζάκι

Το μεγάλο κτίριο με τα καλά διατηρημένα μεταλλικά και ξύλινα σχέδια και ύψος 6 μέτρων είχε μία φανταστική δυναμική. Η εκ νέου διαρρύθμιση του σπιτιού  ξεκίνησε από το μηδέν έχοντας αφήσει μόνο τους τοίχους και τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία του αρχικού σχεδιασμού. Τα ξύλινα μέρη είχαν τοποθετηθεί το 1906 για να γίνει μια ανακατασκευή όπου μπήκαν και τα μεταλλικά τμήματα το 1936. Οι δύο αυτές μορφές δίνουν στη δομή την μοναδικότητά της. Τα περισσότερα από τα έπιπλα είναι σπάνιες αντίκες μεγάλης αξίας.

Ο μπάγκος της κουζίνας είναι σαν να έχει βγει από ένα μπαρ που συχνάζουν οι ναυτικοί στα λιμάνια.

Εδώ τα έπιπλα σε συνδυασμό με το Jukebox δίνουν μία Retro προσωπικότητα στον χώρο.

Η είσοδος θυμίζει όσο κανένας άλλος χώρος το τι ήταν πριν αυτό το μέρος. Η πινακίδα, τα φωτιστικά και το ρολόι λες και περιμένουν τις φωνές των ανδρών που μπαίνανε εδώ μέσα. Ενώ οι αντίκες διατηρούν την εγγενή Vitage ατμόσφαιρα.

Απάντηση