Αντίκες σε λευκό φόντο

Αντίκες σε λευκό φόντο

Αυτό υπέροχο σπίτι ανήκει στην Σουηδέζα διακοσμήτρια Marie Olsson Nylander. Είναι ένα ανακαινισμένο αρχοντικό του 1970 με ένα σύγχρονο ανοιχτό πλάνο. Αν και το εσωτερικό διαθέτει πολλά χαρακτηρίστηκα που είναι δημοφιλή στη Σουηδία, είναι πράγματι μοναδικό.
Το σπίτι είναι γεμάτο με έπιπλα εποχής και διακοσμητικά στοιχεία που ξεχωρίζουν πάνω στο λευκό φόντο. Όλα αυτά τα πράγματα στην πλειοψηφία τους έχουν αγοραστεί από υπαίθριες αγορές και διάφορες ευκαιρίες, αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου ευκαιριακό, αντίθετα εμπλουτίζει τον χώρο με χρώματα, αλλά και τις ιστορίες που φέρουν πάνω τους τα παλιά αντικείμενα, δίνοντας έτσι ξεχωριστή διάσταση στο χώρο και τον χρόνο. Γεμίζει με ξεχωριστό ενδιαφέρον που δεν θα μπορούσε αν το βρει ούτε στα σύγχρονα έπιπλα και πολύ περισσότερο στους ολόλευκους τοίχους. Φυσικά υπάρχουν και αντικείμενα πιο μοντέρνα, είτε διακοσμητικά, είτε τεχνολογίας, κάτι που χωρίς αυτά δεν μπορούμε να ζήσουμε σήμερα.

Φωτογραφίες: Sara Svenningrud για το Mixr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x