Από αποθήκη απορριμμάτων κομψή βίλα

Από αποθήκη απορριμμάτων κομψή βίλα

Όταν οι Wictoria και Rikard συνάντησαν τον μεσίτη προκειμένου να επισκεφτούν το σπίτι που θέλανε να αγοράσουν στην εργατική περιοχή Ekebäck στο Γκέτεμποργκ, τους είπε πως η κατάστασή του δε το καταστεί κατάλληλο για τα παιδιά και καλά είναι να τα αφήσουν πίσω.

Αυτό που βλέπανε οι γείτονες όταν κοιτούσαν το σπίτι ήταν μόνο ένας μεγάλος σωρός απορριμμάτων. Αυτό που θα έκανε ο καθένας θα ήταν να φύγει αμέσως και να αρχίσει την αναζήτηση ενός καινούργιου σπιτιού, όταν όμως η  Wictoria, κοιτώντας από το παράθυρο, είδε τους γερανούς κατά μήκος του ποταμού Göta, ήξερε πως ήταν το μέρος που ήθελε να μείνει μόνιμα.

Τέσσερα χρόνια μετά είχαν βγει μέσα από το σπίτι 180 κυβικά μέτρα απορρίμματα, έξυσαν ως και τους σοβάδες από τους τοίχους και τα πάντα αντικαταστάθηκαν, εκτός από κάποια τμήματα που έμειναν όπως ήταν για να χρησιμοποιηθούν σαν μέρος της διακόσμησης, όπως ο τοίχος με τα τούβλα, τα ξύλινα δοκάρια και κάποια αντικείμενα που θα ικανοποιούσαν την αγάπη της Wictoria για τα Vintage.

Φωτογραφίες: husohem

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x