Ασπρόμαυρες φωτογραφίες

Ασπρόμαυρες φωτογραφίες

Οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες, σαν μεμονωμένα κομμάτια ίσως να μην είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά, τόσο σε μικρό μέγεθος, όσο και σε μεγάλο, συγκεντρωμένα όμως μπορούν να δημιουργήσουν μία σχεδιαστική οντότητα από μόνα τους, μάλιστα τόσο έντονη που θα γίνουν το κέντρο του ενδιαφέροντος και χωρίς ιδιαίτερο κόστος.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δικές σας φωτογραφίες, από αυτές που έχετε αποθηκευμένες στον υπολογιστή, όπου δεν είναι δύσκολο να γίνουν ασπρόμαυρες, ή να πάρετε από περιοδικά, ή και κάρτες. Αλλά και έγχρωμες μπορείτε να βάλετε, αφού μπούνε μέσα σε άσπρο πλαίσιο και μαύρη κορνίζα. Η κορνίζα – είτε έγχρωμες, είτε ασπρόμαυρες οι φωτογραφίες- θα είναι η πιο απλή, αρκεί να είναι μαύρη και οι φωτογραφίες θα είναι μέσα σε λευκό πλαίσιο.

Αποφύγετε να έχουν τα ίδιος μέγεθος, αυτό θα δώσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον στον τοίχο που θα τοποθετηθούν.

Ο τρόπος που θα μπουν είναι το πιο δύσκολο κομμάτι, καθώς υπάρχει κίνδυνος να γεμίσετε τον τοίχο με τρύπες από τα καρφιά πριν βρείτε την κατάλληλη θέση της κάθε φωτογραφίας. Και για αυτό όμως υπάρχει τρόπος, τον βρήκαμε εδώ και είναι η πλέον ιδανική λύση αν αποφασίσετε να κάνετε έναν τοίχο με ασπρόμαυρες φωτογραφίες.

Κόψτε χαρτόνια στο μέγεθος των φωτογραφιών και κολλήστε τα στον τοίχο. Αλλάξτε τις θέσεις τους χωρίς συνέπειες και μέχρι να βρείτε το καλύτερο αποτέλεσμα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x