Αστικό μποέμ

Αστικό μποέμ

Τοποθετημένη στην αστική μποέμ γειτονιά Jordaan στο Άμστερνταμ, αυτή η πρώην αποθήκη ανακαλύφθηκε λίγα χρόνια πριν, το 2007, από τον Marius Haverkamp και τη σύζυγό του. Διακοσμητής ο ίδιος ο Marius οργάνωσε τους εσωτερικούς χώρους γύρω από το αίθριο ώστε να υπάρχει μέσα αρκετό εξωτερικό φως χωρίς τα ενοχλητικά βλέμματα των γειτόνων, ενώ η κουζίνα είναι ο χώρος που συγκεντρώνει όλη την τετραμελή οικογένεια. Τόσο στην κουζίνα αλλά και σε όλους τους χώρους το βιομηχανικό παρελθόν και η σύγχρονη κατασκευή συνδυάζονται άψογα, ειδικά με το πανέμορφο κόκκινο τοίχο από τούβλα και τα παλιά έπιπλα.

Φωτογραφίες: Louise Desrosiers©

Πηγή: Milk

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.