Αυτό είναι το σπίτι του μέλλοντος

Αυτό είναι το σπίτι του μέλλοντος

Καταρρίπτοντας ήδη ένα ρεκόρ, πριν καν κατασκευαστεί, καθώς χρειάστηκαν 26 σχεδιαστές για να ολοκληρώσουν τον σχεδιασμό του, το σπίτι του μέλλοντος είναι μια απόδειξη της θέλησης για σχεδιασμό που θα βελτιώνει τον τρόπο ζωής. Κάθε τεχνολογική εφαρμογή που προστέθηκε αναλύθηκε διεξοδικά ώστε να βεβαιώσει τους δημιουργούς του ότι θα είναι εφικτή η κατασκευή του μέχρι το 2050. Είναι μια παραδειγματική στροφή για το βιώσιμο οικιακό περιβάλλον και την αυτόνομη δημιουργία πόρων. Η ενέργεια που θα χρειάζεται για την λειτουργία του θα συλλέγεται από τον ήλιο ή τον αέρα. Επίσης θα υπάρχει ατομικό σύστημα ανακύκλωσης για τα απόβλητα.

Η ομάδα σχεδιαστών αποτελείται από τους: Cornelia Bailey, Tanushree Bhat, Marilee Bowles Carey, Anthony Caspary, Eric Diamond, Xiaonan Huang, Reenu John, Na Rae Kim, Paolo Korre, Eugene Limb, Hsin-Cheng Lin, Miguel Angel Martinez, Nikhil Mathew, Elise Metzger, Mahdieh Salimi, Kshitij V. Sawant, Owen Schoppe, Jessica Striebich, Hannah Swart, Traci Thomas, Helen Tong, Sally Wong, Yixiu Wu, HyeKyung Yoo and Gene Young of IIT Institute of Design

Από: Yanko Design

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x