Βιομηχανικός μοντερνισμός

Όμορφο και μοναδικά σχεδιασμένο από το βελγικό Αρχιτεκτονικό Studio Job αυτό το γιγαντιαίο λοφτ απλώνεται σε δύο ορόφους με μεγάλες βεράντες και roof garden στην δημοφιλή συνοικία Zurenborg.

Κοντά στην περιοχή Dageraadplaats ανακαινίστηκε πρόσφατα και βασίζεται σε μια διακριτική αρχιτεκτονική της δεκαετίας του ’50. Η πρόσοψή του καλύπτει μια απόσταση 48 μέτρων, ενώ εσωτερικά ο κατοικήσιμος χώρος είναι 660 τετραγωνικά μέτρα πλημμυρισμένα στο φως.

Το ευρύχωρο καθιστικό προβάλει μέσα από ένα όμορφο ιστορικό βιτρό πάνω σε μια συρόμενη πόρτα και περιλαμβάνει έναν τεράστιο χώρο που καταλαμβάνουν δύο καθιστικά και μια μεγάλη τραπεζαρία παρακείμενα της δεύτερης κουζίνας.

Μεγάλες συρόμενες πόρτες ανοίγουν στην βεράντα και το roof garden που διαμορφώνεται από έναν κήπο 260 τετραγωνικών μέτρων.

Μια μνημειώδης σκάλα συνδέει τους δύο ορόφους προς το υπνοδωμάτιο των 220 τετραγωνικών με σκεπαστή βεράντα. Αυτό το δωμάτιο είναι μια σοφίτα με μπάνιο, ξεχωριστή τουαλέτα και γυμναστήριο.

Φωτογραφίες: Ricardo Labougle

Studio_Job-04 (683x1024)

Studio_Job-05 (683x1024)

Studio_Job-08 (683x1024)

Studio_Job-09 (1024x682)

Studio_Job-11 (683x1024)

Studio_Job-13 (1024x682)

Studio_Job-16 (683x1024)

Απάντηση