Διακόσμηση για δωμάτιο αγοριού

safari-boys-room

Η διακόσμηση του παιδικού δωματίου είναι μία διασκεδαστική διαδικασία, πρέπει όμως να γίνεται από κοινού και να συμμετέχουν οι γονείς και τα παιδιά. Πριν βγάλετε το πλάνο για το πια μορφή θα δώσετε, θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη τις χρωματικές προτιμήσεις του κατόχου του δωματίου. Πρέπει να του κάνετε να αισθανθεί ότι είναι μέρος της διακόσμησης και το ίδιο νιώθει μεγαλύτερη χαρά όταν συμμετέχουν περισσότεροι στην διαδικασία.

Το αγορίστικο δωμάτιο είναι η χαρά και η απόλαυση του ότι μεταχειρίζεστε και έχετε να κάνετε με έντονα χρώματα. Το φωτεινό κόκκινο, το μπλε και το πράσινο είναι τα πιο δημοφιλή χρώματα στα αγορίστικα δωμάτια. Αν δεν αρέσουν στο παιδί τα έντονα χρώματα χρησιμοποιήστε τα σε πιο υποτονικές αποχρώσεις. Και τα ουδέτερα είναι ωραία χρώματα, αλλά καταντάνε πολύ βαρετά.

7119_1_baby_boys_room-babyblue1


Την επιλογή του θέματος (στην κουρτίνα, την ταπετσαρία, την μπορντούρα ή την τοιχογραφία) θα καθορίσει πάλι η προτίμηση του νεαρού. Αν και στο χρώμα δεν υπάρχουν μεγάλες αποκλείσεις μεταξύ αυτό που θέλουν οι γονείς και αυτό που θέλουν τα παιδιά, το θέμα είναι που προκαλεί τις μεγαλύτερες διαφωνίες. Εκμεταλλευτείτε τη φυσική ροπή που έχουν όλα τα παιδιά στο να θέλουν αν δείχνουν μεγαλύτερα. Μπορεί να ονειρευόσασταν να κάνετε ένα δωμάτιο στο παιδί σας με τον Μίκυ, ή με ζωάκια, ή με αερόστατα κι αυτός να θέλει τον Σπάιντερμαν, ή σκέιτμπορντ , τουλάχιστον θα είναι κάτι που θα τον εκφράζει και όταν θα είναι λίγο μεγαλύτερος, γι’ αυτό λέω εκμεταλλευτείτε το.
Αφού έχετε καταλήξει στο θέμα, τώρα πρέπει να αποφασίσετε τι υλικά θα χρησιμοποιήσετε και πως. Τα χρώματα και σε ποιους τοίχους θα μπουν. Την ταπετσαρία, ή την μπορντούρα. Κι αν θέλετε κάτι πραγματικά ξεχωριστό την τοιχογραφία.
Αν θέλετε να βάλετε ταπετσαρία, αυτό που συνηθίζεται είναι να μπαίνει λίγο κάτω από την μέση του τοίχου μία μπορντούρα, κάτω από την μπορντούρα η ριγέ ταπετσαρία που είναι κομποζαρισμένη με την μπορντούρα και το τρίτο κομποζέ που πάντα υπάρχει σε αυτά τα σχέδια, όπου το θέμα του είναι συνήθως ένα ψιλό ανθάκι, ή ψιλό γεωμετρικό σχέδιο, ή και μονόχρωμη, μπαίνει πάνω από την μπορντούρα.
Αν θέλετε να βάλετε μόνο μπορντούρα, μπορεί να μπει στο ίδιο ύψος που είπα πιο πάνω, ή στην κορυφή του τοίχου.
x_1371
Αν θέλετε να βάλετε μόνο ταπετσαρία, θα είναι ένα σχέδιο όλη, χωρίς κομποζέ. Υπάρχουν ταπετσαρίες με ολόκληρες παραστάσεις, είτε από ζώα, είτε από ήρωες. Σε αυτή την περίπτωση η ταπετσαρία θα μπει σε έναν τοίχο, όπως θα γίνει και με την τοιχογραφία (όχι ότι δεν μπορεί να μπει σε όλους τους τοίχους, δεν το συνιστώ γιατί, εκτός του ότι το κόστος είναι πολύ μεγάλο, το δωμάτιο δείχνει ιδιαίτερα φορτωμένο και κάπως ασυνάρτητο, αν και στην περίπτωση της τοιχογραφίας, ο ζωγράφος –εσείς ή κάποιος που θα πληρώσετε για να το κάνει- μπορεί να το μοιράσει έτσι ώστε να δείχνει ένα ενιαίο σχέδιο, αλλά πάλι είμαι της άποψης ότι αναδεικνύεται καλύτερα όταν είναι σε ένα μόνο τοίχο.
Τέλος και στην κατηγορία των επίπλων πλέον υπάρχουν τόσες επιλογές που δύσκολα το παιδί θα μείνει ανικανοποίητο

young1

κάντε κλικ στην εικόνα για να δείτε και άλλα σχέδια σε ταπετσαρίες

6b98987333

Τοιχογραφίες.
Επίσης πολύ όμορφα είναι και τα αυτοκόλλητα stickers με θέματα ζώα. Μπορείτε νε βάλετε 1 ή 2

 

dinowall_0ή να κάνετε μια σύνθεση όπου θα φαίνεται σαν ολοκληρωμένη ζωγραφιά.

chuilee_0


0 0 votes
Article Rating
9 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Zoumpas Christos
11 years ago

Γειά σας..ενδιαφέρομαι για το 1 σχέδιο με το δέντρο την τίγρη κτλ.
Υπάρχει κάπου έτοιμο σαν σύνθεση να το αγοράσω;
Ευχαριστώ…

Ηλίας Τσίλης
Admin

Καλημέρα

Από όλα όσα παρουσιάζουμε, αν κάποιο πωλείται (ή γνωρίζουμε πως πωλείται) έχουμε σύνδεσμο προς τον προμηθευτή, διαφορετικά -αν δεν υπάρχει δηλαδή σύνδεσμος- έχουμε βάλει τη φωτογραφία σαν ιδέα ή πρόταση για διακόσμηση.

FlowerBeauty
FlowerBeauty
14 years ago

Добрый день. Прошу у Вас совета. У меня сложилась очень нерадужная ситуация. Дело в том, что мой блог с недавнего времени перестал показываться в результатах поиска Yandex’a. Сам блог проиндексирован, то есть если посмотреть наличие конкретной страницы в результатах поиска, то она там имеется. А вот по поисковым запросам, да и по точным текстовым вхождениям сайт не находится. При чём его нет не только в 100, но даже в 1000 показов. Ума не приложу, что произошло. Сайт был доступен, перебоев у хостера не было. А обнаружил это – в статистике ЛивИнтернет, который вдруг стал показывать гораздо меньшее количество посещений.
Кстати, читатели с Гугла и Рамблера идут в прежних объёмах.

Ηλίας Τσίλης
Admin

Καλημέρα

Χαίρομαι όταν αυτά που παρουσιάζω μπορούν να είναι χρήσιμα.
Έχω στείλει το τηλέφωνό μου, μπορείτε να καλέσετε όποια στιγμή θέλετε και να βρούμε τι είναι πιο κατάλληλο για το χώρο σας.

Ευχαριστώ.

Panos
Panos
14 years ago

Καλημέρα,

Είδαμε τις φωτογραφίες σχετικά με τη διακόσμηση παιδικού δωματίου και μας άρεσαν πολύ κάποιες ιδέες σας…
Μπορείτε να μας στείλετε κάποια στοιχεία επικοινωνίας;

Ευχαριστώ!

Ηλίας Τσίλης
Admin

Καλησπέρα
Παιδιά σε αυτή την ηλικία δεν θέλουν κάτι με παιδικές παραστάσεις. Η πιο ουδέτερη και κλασική προτίμηση είναι οι ρίγες, με ζωντανά όμορφα χρώματα. Ανάλογα βέβαια με το χώρο μπορείτε να επιλέξετε τα σχέδια και τα χρώματα.
Θα σας στείλω με το meil και το τηλέφωνό μου αν θέλετε να με πάρετε για να μου πείτε λεπτομέρειες για το χώρο ώστε να βρούμε αυτό που ταιριάζει καλύτερα.
Για τώρα επισκεφτείτε αυτές τις σελίδες

http://www.viewdeco.gr/shop/oscommerce-2.2rc2a/catalog/index.php?cPath=45&sort=2a&page=2 [σειρά Contzen]

http://www.as-creation.de/pages/en/product_search/unerring_to_your_dream_wallpaper/wallpaperexplorer.html?popup=1&pi=2 [σειρές Contzen & Avenzio]

ROSA
ROSA
14 years ago

WALLPAPER FOR A BOY’S ROOM AGE 14

κυριακη
κυριακη
15 years ago

ενδιαφερομαι για προσφορα βρεφικου αγοριστικου δωματιου.παρακαλω στειλτε μου τα στοιχεια σας και τηλεφωνο προκειμενου να επικοινωνησω μαζι σας. ευχαριστω

Ηλίας Τσίλης
Admin
Reply to  κυριακη

Σας έχω στείλει τα στοιχεία μου με e-mail αν θέλετε να επικοινωνήσουμε.
Ευχαριστώ.