Διακόσμηση με ξύλινα δοκάρια

Διακόσμηση με ξύλινα δοκάρια

Όλοι οι διακοσμητές έχουν το ύφος. Μερικά από αυτά είναι τόσο διαφορετικά που χαρακτηρίζουν τις δουλείες τους. Ένα από αυτούς που έχει αναπτύξει ένα δικό του, ξεχωριστό ύφος είναι και ο Γάλλος Fabrice Bejjani. Κοιτώντας τις φωτογραφίες, ιδιαίτερα το πρώτου διαμερίσματος, το συμπέρασμα που βγάζεις είναι πως πρόκειται για Loft, έχει τα δοκάρια, τις εμφανείς σωλήνες και τα παραθυράκια που παραπέμπουν σε Loft. Όπως και σε όλα τα Loft έτσι και εδώ θα μπορούσαν αυτά τα στοιχεία να αφαιρεθούν, διατηρούνται όμως στη θέση τους για να χαρακτηρίζεται Loft. Περισσότερο όμως από όλα τα άλλα Loft εδώ φαίνονται σαν να έχουν προστεθεί μετά και όχι να ήταν εκεί και να μένουν στη θέση τους, ή ακόμα και να ήταν εκεί, έχει διαμορφωθεί όλος ό υπόλοιπος χώρος έτσι ώστε αυτά τα στοιχεία να μοιάζουν και λίγο επίκτητα. Είναι ολοφάνερο ότι ο διακοσμητής επιδιώκει ένα ύφος (σύγχρονο και μοντέρνο) μέσα στο οποίο θα εισάγει και άλλα στοιχεία, όπως αυτά του Loft ή του Country στην άλλη περίπτωση του άλλου διαμερίσματος, όπου χρησιμοποιεί πάλι ξύλινα, άγρια δοκάρια εντελώς ασύνδετα με το όλο σύνολο που διαμορφώνουν όμως έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Εδώ, στο δεύτερο διαμέρισμα, τα ξύλινα δοκάρια εισάγουν Country και ρουστίκ χαρακτήρα. Το όλο σύνολο είναι μοντέρνο, δεν μένει όμως μόνο σε αυτό, είναι τα δοκάρια και η τραπεζαρία που δίνουν το κάτι επιπλέον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.