Διεθνές αεροδρόμιο John Travolta

Διεθνές αεροδρόμιο John Travolta

Μην παρασυρθείτε από τον τίτλο και νομίσετε ότι σε κάποιο μέρος του κόσμου έχουν δώσει το όνομα του διάσημου ηθοποιού σε αεροδρόμιο. Είναι ο μόνος πάντως από όλους τους διάσημους, που δεν θα περιμένει από άλλους να δώσουν το όνομά του σε αεροδρόμιο, κι αυτό γιατί το έκανε μόνος του. Χωρίς να είναι καταχωρημένο στα επίσημα διεθνή αεροδρόμια, θα μπορούσε άνετα να ενταχθεί στη λίστα με τα διαθέσιμα αεροδρόμια, μόνο που… δεν είναι ακριβώς αεροδρόμιο, ή μάλλον, είναι αεροδρόμιο, αλλά με μια ιδιαιτερότητα σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα, είναι και ιδιωτική κατοικία.

Η λατρεία του για τα αεροπλάνα τον οδήγησε στο να κάνει ένα σπίτι που θα περιβάλλεται από πίστες απογείωσης. Αλλά και στο μεγαλύτερο μέρος του το σπίτι εσωτερικά μοιάζει με υπόστεγο για τη στάθμευση αεροπλάνων και δεν είναι μια υποχρεωτική διαρρύθμιση λόγω των τόσων αεροπλάνων που βρίσκονται εκεί, αλλά μια συνειδητή επιλογή διακόσμησης, όπως και όλα τα μέρη του σπιτιού έχουν κάτι που να θυμίζουν αεροδρόμιο και αεροπλάνα.

Το σπίτι του John Travolta είναι το μεγαλύτερο ιδιωτικό αεροδρόμιο στον κόσμο, κάτι που επηρεάζει όλη τη γύρω περιοχή και όχι μόνο το οικόπεδο ιδιοκτησίας Travolta, καθώς και οι δημόσιοι δρόμοι κατασκευάστηκαν έτσι ώστε να μην εμποδίζουν τις απογειώσεις και προσγειώσεις των αεροσκαφών.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x