Ετερογενή και πολύχρωμο

Βρίσκεται κοντά στο Πόζναν της Πολωνίας σχεδιασμένο από τους Neostudio Architekci. Διαθέτει τον πιο ετερογενή σχεδιασμό που έχουμε δει. Μέσα σε μια καταπράσινη δασώδη περιοχή, διαθέτει το πιο τολμηρό μείγμα στοιχείων.  Ένα συγκερασμός που υπερβαίνει ακόμη και την mix and match διακόσμηση, διαγράφοντας ένα μοναδικό ύφος στο οποίο συμπεριλαμβάνονται σχεδόν τα πάντα, από ροκοκό και μίνιμαλ, μέχρι μοντέρνο και green. Μια παράθεση που εύκολα μπορεί να χαρακτηριστεί αυθόρμητη, αν όχι εκκεντρική.

Στην προηγούμενη μορφή του ήταν μία αγροτική αποθήκη συγκέντρωσης της καλλιέργειας. Η μεγαλύτερη δυσκολία ήταν να προσαρμόσουν στην αρχική δομή όλα τα απαραίτητα που θα εξυπηρετούσαν τις ανάγκες της οικογένειας. Στον πρώτο όροφο γίνανε τα κοινά δωμάτια (κουζίνα, καθιστικό και τραπεζαρία), ενώ τα υπνοδωμάτια κατανεμήθηκαν στον πάνω όροφο, σε συνολκή χωρητικότητα 224 τετραγωνικά μέτρα.

Μοντέρνα και κλασικά έπιπλα εναλλάσσονται μέσα σε ένα πνεύμα αυτοσχεδιασμού. Μοντέρνες καρέκλες με μπαρόκ καναπέ και τραπεζάκι με γκαζόν. Κρίμα που δεν υπάρχουν φωτογραφίες από τον πάνω όροφο, εκεί που είναι και οι πιο προσωπικοί χώροι, σίγουρα θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Απάντηση