Εύκολες διακοσμητικές ιδέες που μπορείτε να κάνετε σε μία μέρα.

Εύκολες διακοσμητικές ιδέες που μπορείτε να κάνετε σε μία μέρα.

Μικρές αλλαγές στη διακόσμηση του σπιτιού σας μπορούν να έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην εμφάνισή του. Εδώ είναι μερικές γρήγορες, εύκολες και ανέξοδες λύσεις.

Όλα πάνω σε έναν δίσκο

Συγκεντρώστε στοιχεία όπως τηλεχειριστήρια, περιοδικά, βιβλία, μπουκάλια, ότι χρησιμοποιείται συχνά πάνω σε ένα δίσκο στο τραπεζάκι του καθιστικού. Έτσι θα τα χρησιμοποιείται εύκολα χωρίς να χρειαστεί να τα ψάξετε και χωρίς να είναι σκορπισμένα παντού.

Οι ζωγραφιές των παιδιών

Κρεμάστε τις ζωγραφιές των παιδιών σα στους τοίχους. Για να δείξουν πιο εντυπωσιακές βάλτε τες πλαίσιο –χρωματιστό ή λευκό. Τα έντονα χρώματα που χρησιμοποιούν τα παιδιά θα ζωντανέψουν τον χώρο και θα δώσουν κάτι από την φαντασία τους.

Κόκκινα καπέλα

Βάλτε στα φωτιστικά καπέλα σε κόκκινο χρώμα. Θα δώσε χρώμα και ρομαντική διάθεση.

Ασύμμετρο κολάζ

Τοποθετήστε φωτογραφίες, πίνακες, καθρέφτες σε ασυνήθιστα σημεία, ή κάντε ένα ασύμμετρο κολάζ.

Φρεσκάρετε το μπάνιο

Αλλάξτε την κουρτίνα στο μπάνιο. Βάλτε αρωματικά κεριά ή ένα μικρό μπουκέτο με λουλούδια.

Η κρυφή ταπετσαρία

Βάλτε ταπετσαρία πίσω από τις βιβλιοθήκες ή τις ραφιέρες, είναι απροσδόκητο σημείο και προσθέτει το κάτι παραπάνω σε σημείο που δεν το περιμένει κανείς.

Βιβλία παντού

Μην αφήνετε τα βιβλία μόνο στη βιβλιοθήκη. Βάλτε τα παντού. Ιδιαίτερα βιβλία που αγαπάτε, βιβλία τέχνης ή ταξιδιωτικά. Εκτός του ότι σας συνδέουν με αναμνήσεις, είναι και πολύ όμορφα.

One thought on “Εύκολες διακοσμητικές ιδέες που μπορείτε να κάνετε σε μία μέρα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.