Η βίλα στο Βασικό ένστικτο

Η βίλα στο Βασικό ένστικτο

Όλοι θαυμάσαμε την υπέροχη θέα του σπιτιού της Sharon Stone. Βλέποντας τα στις ταινίες, όπου αποδίδονται στο μέγιστο βαθμό όλες οι χάρες τους, νομίζεις πως δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα, πως έχουν φτιαχτεί στους υπολογιστές με ειδικά εφέ.

Σε μερικές περιπτώσεις συμβαίνει, πολλά όμως από τα σπίτια που παρουσιάζονται σε ταινίες είναι πραγματικά. Ένα από αυτά είναι και το σπίτι από το «Βασικό ένστικτο».

Εδώ είναι μια πανοραμική άποψη του Cliffside Mansion (όπως είναι το όνομα της βίλας) στην 157 Spindrift Road στο Carmel Highlands, νότια του Σαν Φρανσίσκο. Τότε που γυρίστηκε η ταινία το σπίτι ανήκε στην οικογένεια Hayes η οποία κατασκεύασε το αρχοντικό.

Το 2004 αγοράστηκε από τους Peggy και Steve Fossett. Ο Steve Fossett ήταν αεροπόρος και ναυτικός, όπου είχε σπάσει 116 ρεκόρ σε πέντε διαφορετικά αθλήματα και ο πρώτος άνθρωπος που κατάφερε να κάνει τον γύρω του κόσμου με αερόστατο. Το 2007, στη διάρκεια μιας πτήσης χάθηκε από τα ραντάρ και έκτοτε δεν τον είδε κανείς. Το 2008 δηλώθηκε επίσημα νεκρός.

Το ύφος της διακόσμησης έχει κάτι από Γαλλικό French Château, Art Déco και στο σύνολο του θυμίζει σκηνικά από ταινίες στο Hollywood.

Τα χρώματα στο εσωτερικό είναι σε μια ουδέτερη παλέτα, ίσως για να μην αποσπά κάτι την προσοχή από την υπέροχη θέα έξω.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x