Η διακόσμηση που ταιριάζει στο ζώδιό σας

aries_by_seiyalover

ΚΡΥΟΣ

Μπροστάρης, πρωτοπόρος και ενθουσιώδης καθώς είναι, επιθυμεί από το χώρο του κάτι που να μην τον περιορίζει και να αρμόζει με τη ζωντάνια και την ενεργητικότητα που εκπέμπουν αυτά τα άτομα, έτσι αυτό που περισσότερο θα τους ταίριαζε θα ήταν τα έντονα και ζωηρά χρώματα όπως κίτρινο και πορτοκαλί και τα έπιπλα μοντέρνα και εντυπωσιακά. Θέλετε όμως και μια ήσυχη γωνιά για να κάνετε τον καταλογισμό το πόσο απερίσκεπτος ήσασταν την ημέρα που πέρασε, μιας και αυτό το ελάττωμα σας χαρακτηρίζει ,έτσι φροντίστε ένα δωμάτιο, ή η κρεβατοκάμαρα να είναι βαμμένο σε πράσινο, σιέλ, ή και καφέ.

taurus__the_2nd_by_the_zodiac_club

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι αλήθεια ότι είστε τόσο βολικοί και υπομονετικοί άνθρωποι; Αν είναι έτσι θα σας αρέσει και θα βολευτείτε όπως και να είναι το σπίτι σας και για τη διακόσμηση θα φροντίσει το έτερον ήμισυ. Αν όμως οι επιλογές του σας κάνουν νευρικούς και αρχίζουν να βγαίνουν τα άσχημα χαρακτηριστικά σας, όπως μνησικακία, τότε προτείνετε τα χρώματα που σας αρέσουν κι ας είναι απαλά και γήινα, άλλωστε όσο αγαπάτε εσείς το σπίτι και τις νωχελικές, ράθυμες ώρες μέσα σε αυτό, δεν το αγαπάει κανείς άλλος.
Η αλκαντάρα για την ταπετσαρία επίπλων είναι ότι πρέπει, όπως και οι ουδέτερες αποχρώσεις και η αίσθηση του μεταξιού. Βάλτε τέλος καλή μουσική, ανάψτε κεριά και απολαύστε.
d8e62896f8f3258aafc62565f5dc9faf

ΔΙΔΥΜΟΣ

Επικοινωνιακός, άμεσος, ευέλικτος, αλλά και διπλοπρόσωπος η η μέρα του είναι ταραχώδης και περιπλέκεται μεταξύ αυτό που θέλει, αυτού που εννοεί και αυτού που στο τέλος θα κάνεις και θα είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που οι άλλοι αναμένουν. Ένας τέτοιος άνθρωπος είναι το αντίθετο της ησυχίας, της καρτερικότητας, της ανίας και της χαλάρωσης, θέλει φως και ανοιχτό περιβάλλον, ζωηρά χρώματα όπως το κίτρινο, αλλά πολύπλευρος όπως είναι και απεχθάνεται τη ρουτίνα μπορεί μέσα σε μια στιγμή να αλλάξει τα πάντα, τα έπιπλα, τα χρώματα και πριν προλάβει να τελειώσει να καταλάβει πως δεν είναι αυτό που του ταιριάζει και να αλλάξει και πάλι. Νομίζει πως το τέλειο βρίσκεται πάντα δίπλα του, αλλά όλο του διαφεύγει, δεν πειράζει έχει ακόρεστη διάθεση για αλλαγές και έτσι θα δοκιμάσει πολλούς συνδυασμούς.
fa8cd7682074ee89ec89df40d0fc2254

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν μπείτε σε ένα σπίτι που κυριαρχούν το πράσινο και το γαλάζιο υπάρχουν πολλές πιθανότητες να έχετε μπει σε σπίτι Καρκίνου. Αυτό βέβαια αν έχει κατασταλάξει καθώς συνεχώς ταλαντεύεται και δυσκολεύεται να αποφασίσει. Είναι φορές που θα τολμήσει να κάνει κάτι, γι’ αυτό και ίσως αγγίξει κάτι υπερβολικό, αλλά ξέρει, στο τέλος, πως δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τη θαλπωρή και τη φροντίδα. Ζητάει τη σιγουριά των δικών του ανθρώπων για να του προσφέρουν έναν άθραυστο κόσμο για να προστατέψει μέσα του την εύθραυστη ψυχή του, γι’ αυτό πρέπει να αποφεύγει ότι τον διαταράσσει και να επιλέγει πάντα ήρεμα χρώματα, όπως αρμόζει σε μία ήρεμη οικογένεια.
leo_by_pygar
ΛΕΩΝ

Ένας τόσο δημιουργικός και δραστήριος άνθρωπος δεν θα συμβιβαζόταν σε ένα αδρανές και τετριμμένο τοπίο. Το κίτρινο περνάει και από αυτό το ζώδιο, όπως και το πορτοκαλί, αλλά η πραγματική του αγάπη είναι το κόκκινο που φροντίζει να υπάρχει παντού, αν όχι σε μεγάλες επιφάνειες, τουλάχιστον ως αναζωογονητικές πινελιές, παντού, διάσπαρτες, σαν το ζεστό του αίμα που κοχλάζει και είναι έτοιμος να υπερασπιστεί τους αδύναμους, να δείξει τα προτερήματα του που είναι το θάρρος και η τόλμη.
virgo___the_6th_by_the_zodiac_club
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν ένας Παρθένος είχε διαβάσει την ανάρτηση για το Punk Shui είμαι σίγουρη πως δεν θα ξαναεπισπευτεί αυτή τη σελίδα. Είναι λάτρης της τακτοποίησης και της μεθοδικότητας, όπως επίσης κλειστός και στωικός, γι’ αυτό όσες προσπάθειες κι αν κάνει να ανανεώσει το γούστο του, ποτέ δεν θα μπορέσει να ξεφύγει από τα καφέ χρώματα. Αν είναι δυνατόν το σκούρο καφέ που θα τον αγκαλιάσει όταν θα απομονώνεται από τους άλλους για να σκεφτεί, να βάλει σε μια τάξη τον κόσμο του, τον κόσμο όλο. Όταν πρόκειται να νοικιάσει σπίτι το πρώτο πράγμα που θα κοιτάξει για το αν υπάρχει στο σπίτι θα είναι οι αποθηκευτικοί χώροι, ενώ αν είναι να κάνει δικό του τα βεστιάρια και οι αποθήκες θα είναι τόσο πολλά και διακριτικά τοποθετημένα που μέσα τους θα κυριαρχεί η απόλυτη τάξη.

the_libra_by_azurylipfe2

ΖΥΓΟΣ
Ο Ζυγός με μάτι μοιρογνωμόνιο μπορεί να αντιληφθεί οτιδήποτε χαλάει την ισορροπία. Πρωτίστως πρέπει να φροντίζει για την αρμονία του χώρου με απλές λιτές γραμμές που δεν διαταράσσουν, ούτε μπερδεύουνε το τοπίο, άλλωστε αυτό που απεχθάνεται περισσότερο είναι το να διχάζεται και να χρειάζεται να ζυγίσει τα πράγματα, γι’ αυτό και το ουδέτερο κυριαρχεί, είτε σε χρώματα, είτε σε αντικείμενα. Υπακούοντας όμως στο προσωπικό του γούστο που αποζητά το όμορφο, επιλέγει μινιμαλιστικά στολίδια που είναι ικανά να κάνουν τον χώρο να ανθίσει. Για screensaver στην οθόνη του υπολογιστή θα βάλει ένα outdoor φουτουριστικό, ψηφιακό τοπίο και θα το κοιτάει κάθε φορά που θα θέλει να ηρεμίσει τη ματιά του από το μπάχαλο έξω από το παράθυρο.
scorpio__the_8th_by_the_zodiac_club1

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επιβλητικός και πληθωρικός χαρακτήρας. Ο χώρος του το πρώτο πράγμα που θα σας δείξει θα είναι πως εδώ δεν ήρθατε για να παίξετε και να χαριεντιστείτε. Σκούρα χρώματα, το καφέ, το κυπαρίσσι, το κόκκινο, ακόμα και το μαύρο. Χοντρές στόφες και σενίλ με βελούδο σε ένα σοβαρό μπεζ που αποτελεί το χρωματικό οχυρό στα ανοιχτά χρώματα. Το πιάνο απαραίτητο, όπως και οι κλασικοί πίνακες ζωγραφικής με μία τεράστια κορνίζα που να περιέχει το χρυσό. Πολυέλαιοι και αγάλματα ή βάζα, όλα σε XXL και το στοιχείο του μυστικισμού έντονο, όπως παλιά χοντρά βιβλία με το δέρμα τους γδαρμένο, ή αντικείμενα σύμβολα αρχαίων λαών. Απλίκες και επιδαπέδια φωτιστικά με υφασμάτινα αμπαζούρ. Μια μεγάλη πίπα σε περίοπτη θέση και πάνω από το τζάκι ένα καριοφίλι, το σύμβολο του πολεμιστή όπως είναι ο ίδιος.
sagittarius_by_seiyalover1

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο άνθρωπος της παρέας θα κάνει τα πάντα για να είναι το σπίτι του ανοιχτό και δεκτικό για όλους, μα συνάμα και ζωντανό που θα εξάπτει και θα προκαλεί για αναζητήσεις που δεν τελματώνουν ποτέ, που έχει την ικανότητα να τις ανανεώνει διαρκώς με την αστείρευτη φιλοσοφική του διάθεση και ικανότητα. Για να το καταφέρνει αυτό θέλει να τον πλαισιώνουν χρώματα που ανοίγουν το δρόμο της σκέψης και της διάθεσης, όπως το κίτρινο και το πορτοκαλί. Ειλικρινής, ευθύς και άμεσος όπως είναι δεν θα καθίσει να σκεφτεί πολύ για το χώρος του και να προσπαθήσει να βάλει κάτι που να περιέχει υπονοούμενα ή να παραπέμπει σε κάτι άλλο, κάθε αντικείμενο που υπάρχει έχει λόγο που υπάρχει και δεν μπήκε μόνο και μόνο για το στυλ.
Τα σπίτια που τα πιάνει ο ήλιος όλη μέρα είναι τα αγαπημένα του, όπως και αυτά με μεγάλη βεράντα και οι πόρτες να είναι ορθάνοιχτα ανοιχτές ακόμα και το χειμώνα αν είναι δυνατόν, για να εκφράζει την ελευθερία του.
capricorn__the_10th_by_the_zodiac_club

ΑΙΓΩΚΕΡΟΣ

Ο Αιγωκερος θα σας βάλει να καθίσετε σε καναπέ Λουδοβίκου, θα σας σερβίρει παλαιωμένο κρασί και θα ακολουθήσει όλους τους κανόνες καλής συμπεριφοράς με μια απέριττη αριστοκρατία που θα είναι μοιρασμένη σε ακριβής δόσεις. Όλο το σπίτι του είναι ένας ζωντανός καμβάς που φιλοξενεί τη συντηρητική ζωή ενός αριστοκράτη. Τα ξύλινα σκαλιστά έπιπλα που σε ένα μοντέρνο σπίτι θεωρούνται άψυχα, στο δικό του είναι η επιτομή της σωστής και καλής ζωής. Τα χρώματα γίνονται αυτονόητα καθώς πρέπει να κυμαίνονται σε γήινες αποχρώσεις.

Το περιβάλλον πρέπει να είναι παγιωμένο στον αιώνα των αιώνων για να συνοδεύει και τις αναζητήσεις του που έχουν να κάνουν με υπαρξιακά ζητήματα και όχι με την κενή καθημερινότητα.
aquarius_by_gmeza

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο υδροχόος του μέλλοντος θα ζει σε ένα περιβάλλον ανάλογο με αυτού του Fifth Element, όπου πολιτισμοί και εποχές μπερδεύονται.

Ταξιδεύει πάνω από τους υλικούς φραγμούς μέσα σε μία πορφυρή χρονομηχανή που μπορεί να μετατραπεί το σπίτι του. Οραματιστής, αλλά ταυτόχρονα και πραγματιστής, καθότι κοινωνικός, θέλει να τον πλαισιώνουν αντικείμενα του κόσμου, του πραγματικού κόσμου και τα σταθερά σημεία, όπως έπιπλα να μην υπακούουν σε αυστηρό και αμετάβλητο ύφος ώστε να μπορούν αν ταιριάξουν μέσα τους το καθετί. Αντικείμενα όπως Ινδικοί ελέφαντες, κινέζικοι δράκοι, ρώσικες μπαμπούσκες, συριακά σπαθιά, όλος ο κόσμος είναι κόσμος του.

pisces_by_rosamistero

ΙΧΘΥΣ

Είναι ο άνθρωπος που πληγώνεται περισσότερο από όλους καθότι όντας ευαίσθητος, συμπονετικός και δεκτικός. Θέλει ο χώρος του να αναπληρώνει αυτό που λείπει από τον έξω κόσμο, δηλαδή την παραμυθένια καλοσύνη και αγνότητα, έτσι θα προσανατολιστεί σε χρωματικές επιλογές που κυμαίνονται μεταξύ του ροζ και του σωμών. Του αρέσει να κάθετα στο σπίτι και να αναπολεί γι’ αυτό καλό είναι να υπάρχουν αντικείμενα που παραπέμπουν στην ονειροχώρα, όπως οι γυάλινες μπάλες με το σπιτάκι μέσα, ή τον καρυοθραύστη, ή νεράιδες. Οι πίνακες που θα βάλει θα έχουν θέμα τα λουλούδια, ή αιθέριες υπάρξεις που η μορφή τους διαθλάται στο άπειρο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

5 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Γαλατεια
13 years ago

Τι συνεργατιδα χρειαζεσαι ακριβως καλη μου?Γραψε μου στο email μου σχετικα.

Ευαγγελία
Admin
13 years ago

Μαράκι μου μέσα από το μπλογκ σε γνωρίζω, αλλά δεν θα σε έκανα Αιγόκερω με τίποτα. Βασίστηκα στα χαρακτηριστικά των ζωδίων και αυτοσχεδίασα, τα χαρακτηριστικά του Αιγόκερου δεν ταιριάζουν με αυτό το αέναο και ελεύθερο στυλ που εκπέμπεις.
Ψάξε πάντως!!! Ψάξε και τον ωροσκόπο, εκεί θα σε πιάνω σίγουρα 🙂 🙂
Πολλά φιλιά Μαράκι…

Ευαγγελία
Admin
13 years ago

Πολλές φορές χάνω την υπόθεση γιατί κολλάω στην διακόσμηση. Σχέδια κουρτινών από το 5ο στοιχείο τα είχα κάνει σε ένα σπίτι.
Βέβαια και ο κομψός πράκτορας δεν θα μπορούσε να μην ζει σε κομψό περιβάλλον.
Γαλάτειά μου τώρα τελευταία χρειαζόμουν και μία συνεργάτιδα, τι λες; 🙂

Μαρία
13 years ago

Πολύ ενδιαφέρον το άρθρο Εύα μου! Μόνο που εγώ δεν ανγνώρισα καθόλου τον εαυτό μου στο ζώδιο του Αιγόκερου. Αυτά το παλιό βαρύ στυλ μου φέρνει βασικά ανατριχίλα. Επίσης δεν μπορώ τις τυπικότητες μπρρρρ… Είμαι ικανή με αρκετά κοντινά μου άτομα να κάτω και σταυροπόδι στον καναπέ…τελείως χαλαρά… Το στυλάκι του ζυγού με αντιπροσωπεύει περισσότερο απ΄όλα….Πάντως η αλήθεια είναι πως δεν είμαι και ο αντιπροσωπευτικός Αιγόκερως γενικά…. 🙂 Πολλά φιλιά…

Γαλατεια
13 years ago

Πολυ ομορφες οι εικονες που συνοδευουν το κειμενο και το βιντεο επισης! Την προσεχεις κι εσυ την διακοσμηση μεσα στις ταινιες ε? Ε εσυ δεν θα την προσεχες Ευαγγελια μου……Και κατι παλιες κυριως ταινιες James Bond εχουν φανταστικους εσωτερικους χωρους με φουτουριστικη διακοσμηση φοβερη!!!!

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x