Η ζωή σε παραδοσιακό σπίτι σε χωριό της Ιταλίας

Η ζωή σε παραδοσιακό σπίτι σε χωριό της Ιταλίας

Η απόφαση του Massimo να μείνει, αυτός και η οικογένειά του μόνιμα στο χωριό, άφησε τους πάντες άφωνους, ακόμη και οι κάτοικοι του χωριού που βρίσκεται το Τrullo (παραδοσιακά κωνικά σπίτια από πέτρα στην Ιταλία) απόρησαν, δεν γνώριζαν, όμως, ή δεν έλαβαν υπόψη ότι ο Massimoδε επιζητούσε κάτι κοσμοπολίτικο, ούτε καν αστικό μιας και έζησε τα περισσότερα χρόνια της ζωής του ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο.

Το σπιτάκι ήταν κληρονομιά της γυναίκας του Cinzia από τους παππούδες της και εκτός από το ζευγάρι μέσα θα μείνουν και τα τρία παιδιά τους.

Ασβεστωμένο εσωτερικό για περισσότερο φως, αλλά και χρώμα για να  δώσουν μία νότα μοντερνισμού. Με αυτοσχέδια διαχωριστικά από ύφασμα χωρίζουν τους χώρους όταν αυτό είναι απαραίτητο. Επίσης εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τον εξωτερικό χώρο τοποθετώντας εκεί καναπέδες και μετατρέποντας το σε ένα εξωτερικό σαλόνι. Ο ζεστός ήλιος της μεσογείου επιτρέπει τις εξόδους από την άνοιξη, έτσι τον περισσότερο τον περνάνε έξω, στην ανοιχτή ύπαιθρο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x