Η κομψότητα σε 45 τετραγωνικά!

Η κομψότητα σε 45 τετραγωνικά!

Άλλος ένας έξυπνος σχεδιασμός για μικρό διαμέρισμα, μόλις 45 τετραγωνικών μέτρων, για να σας εμπνεύσει αν ζείτε σε μικρό διαμέρισμα και αναρωτιέστε πως θα το επιπλώσετε πρακτικά και κομψά. Χάρη στην ευφυΐα του σχεδιαστή, το διαμέρισμα αυτό φαίνεται πολύ μεγαλύτερο από ότι είναι. Είναι επίσης εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα έπιπλα και πολύ όμορφα διακοσμημένα. Ο πρώτος χώρος που θα βρείτε μόλις μπείτε είναι η κουζίνα η οποία βρίσκεται στην αριστερή πλευρά, αμέσως μετά την πόρτα. Είναι μια πολύ πρακτική κουζίνα, εξοπλισμένη με ηλεκτρική κουζίνα, φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο καθώς και δύο πλυντήρια, ρούχων και πιάτων.  Έχει τα πάντα εφαρμόζοντας το πρακτικό τρίγωνο για την εύκολη και σωστή χρήση της κουζίνας.

Μπροστά από την κουζίνα είναι το καθιστικό, αλλά αυτό που είναι στην πραγματικότητα μεταξύ κουζίνας και καθιστικού είναι το ωραίο τραπέζι σε λευκό χρώμα και 4 άνετες καρέκλες και κομψό μινιμαλιστικό στυλ. Το σαλόνι αποτελείται από έναν άνετο καναπέ μπροστά σε μια οθόνη LCD που βρίσκεται στην μέση μιας θαυμάσιας μονάδας αποθήκευσης σε ένα υπέροχο μινιμαλιστικό στυλ που αποτελείται από πολλά τετράγωνα ντουλάπια. Υπάρχει επίσης ένα τραπεζάκι μπροστά από τον καναπέ με ένα σκαμπό κρυμμένο από κάτω του.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x