Η κομψότητα της αγροικίας

Η κομψότητα της αγροικίας

Λίγο καιρό πριν κυριαρχούσε η άβυσσος, χρειάστηκε μια πλήρη αποκατάσταση, όχι μόνο για να τακτοποιηθεί ο χώρος ώστε να γίνει κατοικήσιμος, αλλά και για φέρουν όσο περισσότερο φυσικό φως μπορούσαν στο εσωτερικό της παλιάς αγροικίας που έπρεπε να κρατήσει τον αρχιτεκτονικό χαρακτήρα της.

Βρίσκεται στο καταλανικό χωριό Empordà και ο ιδιοκτήτης του Josep Curanta έστειλε, ενθουσιασμένος από το καλό αποτέλεσμα, τις φωτογραφίες του σπιτιού στο περιοδικό Elmueble, από όπου τις πήραμε και εμείς.

Τη διακόσμηση ανέλαβε η Olga Gimeno, όπου, όπως λέει η ίδια είναι επηρεασμένη από τα σπίτια της Προβηγκίας, μια περιοχή που επισκέπτεται συχνά και λατρεύει το παραδοσιακό στυλ που κυριαρχεί.

Ζεστά υλικά, όπως σίδερο, κεραμικά πλακάκια, πέτρα και ξύλο βαμμένο στο χέρι χωρίς λούστρο συνδυάζονται με υφάσματα από λινό, ή βελούδο σε χρώματα μωβ, πράσινο και ροζ δημιουργώντας ένα λατρευτικό αποτέλεσμα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x