Η κουζίνα που μαγειρεύει μόνη της

Η κουζίνα που μαγειρεύει μόνη της

Όλοι γνωρίζουμε την αναγκαιότητα του να μαγειρεύομε στο σπίτι και να τρώμε μαγειρευτά αντί του έτοιμου φαγητού, πολυάσχολος όμως καθώς γίνεται, όλο και περισσότερο, ο άνθρωπος, το μαγείρεμα μοιάζει με πολυτέλεια, για να μην πω κάτι το σχεδόν ακατόρθωτο (για όσους εργάζονται πολλές ώρες την ημέρα) γιατί χρειάζεται να ξεσηκώσεις όλο το σύμπαν από σκεύη και σερβίτσια και πρέπει να το κάνεις μετά από μια κουραστική μέρα. Τι θα λέγατε λοιπόν αν υπήρχε μία κουζίνα που μπορεί να μαγειρεύει μόνη της χωρίς εσείς να μπείτε καν στον χώρο της κουζίνας, καλά θα ήταν ε; για πολυάσχολους και μη.

Ένας κινέζος σχεδιαστής με το όνομα Sion Wang σχεδίασε την κουζίνα smart-3G όπου θα μαγειρεύει εκτελώντας τις εντολές σας που θα στέλνετε από απόσταση. Και όταν λέμε από απόσταση, δεν εννοούμε από μακριά κοιτώντας την, ή από άλλο δωμάτιο, αλλά όσο θα είστε στη δουλειά, ή το δρόμο καθώς θα είναι συνδεδεμένη με το κινητό σας. Την όλη διαδικασία θα μπορείτε να την παρακολουθείτε στην οθόνη του κινητού και να αποφασίζετε αν «σώθηκε το νερό» ή αν θέλει κι άλλο τηγάνισμα. Το μόνο που δεν μπορεί να κάνει είναι να δοκιμάσει αν είναι ανάλατο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x