Η φωνή σας έργο τέχνης

Η φωνή σας έργο τέχνης

Η σχέση της φωνής με την τέχνη ήταν μέσω του τραγουδιού ή της ποίησης, με την απαγγελία ποιημάτων, δηλαδή ακουστική. Και πως αλλιώς θα μπορούσε θα μου πείτε. Κι όμως τώρα γίνεται και οπτική με έναν τρόπο καταγραφής και εκτύπωσης που εφαρμόζει η «VoicePrints».

Η οπτική απόδοση της φωνής γίνεται μόνο μέσα από την κυματική καταγραφή σε ένα ηχητικό σύστημα, αυτό το αυξομειούμενο κύμα μπορεί να απομονωθεί και να τυπωθεί πάνω σε καμβά ώστε να έχετε την εικονική απόδοση της φωνής σας.

Δεν θα είναι απλά και μόνο η προσωπική καταγραφή των decibel σας, αλλά οπτική απόδοση λέξεων που έχουν ιδιαίτερη σημασία για εσάς σε κάποιες μοναδικές στιγμές της ζωής σας, όπως στον γάμο, ή την γέννηση του παιδιού σας. Ιδιαίτερες στιγμές που έχουν ηχητική απόδοση και δεν θα είναι καταγραμμένες μόνο σε CD ή σε DVD στο ράφι της βιβλιοθήκης, αλλά θα την βλέπετε στον τοίχο του δωματίου.

Tagged on:

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.