Ιδέες για φωτιστικά δαπέδου

Ιδέες για φωτιστικά δαπέδου

dapedoy-01

Αν θέλετε να δημιουργήσετε ατμόσφαιρα στο σπίτι σας τότε τα επιδαπέδια φωτιστικά είναι αναπόσπαστο μέρος του εσωτερικού. Πέρα από το περιφεριακό φωτισμό που είναι πολύ σημαντικός για την αισθητική του χώρου, με ένα επιδαπέδιο φωτιστικό εστιάζουμε σε όποιο σημείο του σπιτιού θέλουμε, ιδίως σε μια γωνία, τόσο γιατί είναι ιδιαίτερη γωνία λόγω του στολισμού ή του διακόσμου που έχουμε εκεί, όσο και για καθαρά πρακτικούς λόγους όπως το διάβασμα. Μια εικόνα που συνδέεται με το αρχέτυπο της σπιτικής ηρεμία: η τοξωτή λάμπα πάνω από την πολυθρόνα που είναι για διάβασμα και δίπλα το τραπεζάκι με τα βιβλία. Το ωραίο σπίτι είναι γεμάτο ωραίες εικόνες και δεν πρέπει να παραλείπετε να τις πραγματοποιείτε, αυτές είναι που θα φέρουν και την καλή διάθεση.

dapedoy-03

Ένα επιδαπέδιο φωτιστικό μπορεί επίσης να συμπληρώσει τον ελλιπή φωτισμό σε ένα σπίτι που δεν φωτίζεται αρκετά και επιπλέον μπορεί να είναι μια φορητή πηγή φωτός. Όταν αποφασίσετε να αγοράσετε ένα φωτιστικό δαπέδου θα πρέπει να επιλέξετε το σωστό ύφος που θα ταιριάξει με το εσωτερικό του σπιτιού σας. Πριν από όλα θα πρέπει να αποφασίσετε σε ποια κατεύθυνση θέλετε το φως. Υπάρχουν λάμπες που στέλνουν το φως προς τα πάνω ή προς τα κάτω, προς το πάτωμα, καθώς και ρυθμιζόμενα μοντέλα. Η φωτεινότητα είναι ένα άλλο πράγμα που πρέπει να εξετάσετε, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε ένα μοντέλο μίας ή περισσοτέρων λαμπτήρων, ώστε να ελέγχετε την ποσότητα του φωτός. Αυτό συνήθως εξαρτάται από τον κύριο σκοπό – Θέλετε ένα φωτιστικό δαπέδου ως διακοσμητικό και για αισθητικούς λόγους ή προτιμάτε ένα πιο λειτουργικό μοντέλο.

dapedoy-05

dapedoy-07

dapedoy-09

dapedoy-11

dapedoy-13

dapedoy-14

dapedoy-16

dapedoy-18

dapedoy-19

Gallery
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x