Κάτω από το σεληνόφως.

Κάτω από το σεληνόφως.

Στις απαιτήσεις της σύγχρονης αρχιτεκτονικής αυτό το σπίτι στο βουνό από τον αρχιτέκτονα Giovanni D’ Ambrosio, ενσωματώθηκε πλήρως στο γραφικό φυσικό τοπίο της Βικτώρια στην Αυστραλία, δημιουργώντας, ταυτόχρονα, ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον αντιμετωπίζοντας άριστα τις σκληρές κλιματολογικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή τόσο το καλοκαίρι όσο και τον χειμώνα.

Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή του είναι όλα τοπικά και αποτελούν τα παραδοσιακά υλικά των Αυστραλών. Κατά κύριο λόγο είναι πέτρα, ξύλο και σίδερο, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.

Το τολμηρό, γωνιακό γεωμετρικό σχέδιο αντιπροσωπεύει την τυπολογία της ορεινής περιοχής, καθώς συνδυάζει την αρχιτεκτονική με το τοπίο. Στο εσωτερικό το σπίτι αντικατοπτρίζει μια άνετη κατοικία για όλες τις εποχές.

Στρατηγικά τοποθετημένα τα παράθυρα και οι τζαμαρίες παρέχουν μια σύνδεση μεταξύ του εσωτερικού με τον έξω κόσμο. Το ισόγειο είναι αφιερωμένο σε όλους τους κοινούς χώρους για την καθημερινή ζωή. Οι ιδιωτικοί χώροι στον πάνω όροφο δύο υπνοδωμάτια με την κύρια κρεβατοκάμαρα να έχει και ένα μικρό μπάνιο και το προσωπικό τους spa.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Comment
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Paulos Honda
12 years ago

mporoume na exoume sxedia gia auto to spiti

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x