Καλοκαιρινή βίλα στη Βραζιλία

Καλοκαιρινή βίλα στη Βραζιλία

Χτισμένο σε μια περιφραγμένη κοινότητα στη νότια ακτή του Ρίο ντε Τζανέιρο, αυτό το, 950 τετραγωνικών μέτρων, καλοκαιρινό σπίτι ορίζεται κυρίως από την σύνδεσή και σχέση του με τη φύση που το περιβάλλει. Αυτό αποτέλεσε και τη αρχική προσέγγιση των αρχιτεκτόνων από το Σάο Πάολο Fernanda Marques Arquitetos Associados, όπου θέλανε να φέρουν στο εσωτερικό του όση περισσότερη γίνεται από την φυσική ομορφιά ενός από τα πιο υπέροχα τοπία της Βραζιλίας. Με βασικό δομικό υλικό το χάλυβα, επενδύθηκε με ξύλο για να μην προσβάλει οπτικά το περιβάλλον, ενώ μεγάλες τζαμαρίες αντικατέστησαν τους τοίχους για να είναι άμεση η οπτική επαφή με το χώρο έξω.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Comment
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Χειροτεχνίες « Τα καλύτερα μέρη στον κόσμο για τις… Ρεκόρ ανεργίας στην Κύπρο τον Φεβρουάριο » Καλοκαιρινή βίλα στη ΒραζιλίαPublished March 6, 2012 | By lookabout editor Χτισμένο σε μια περιφραγμένη κοινότητα στη νότια ακτή του Ρίο ντε Τζανέιρο, αυτό το, 950 τετραγωνικών μέτρων, καλοκαιρινό σπίτι ορίζεται κυρίως από την σύνδεσή και σχέση του με τη φύση που το περιβάλλει. Αυτό αποτέλεσε και τη αρχική προσέγγιση των αρχιτεκτόνων από το Σάο Πάολο Fernanda Marques Arquitetos Associados, όπου θέλανε να φέρουν στο εσωτερικό του όση περισσότερη γίνεται από την φυσική ομορφιά ενός από τα πιο υπέροχα τοπία της Βραζιλίας. Με βασικό δομικό υλικό το χάλυβα, επενδύθηκε με ξύλο για να μην προσβάλει οπτικά το περιβάλλον, ενώ μεγάλες τζαμαρίες αντικατέστησαν τους τοίχους για να είναι άμεση η οπτική επαφή με το χώρο έξω. http://www.viewdeco…. […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x