Μίνιμαλ αχυρώνας

Οι τελευταίοι ιδιοκτήτες αγόρασαν αυτόν τον αχυρώνα σε μια όμορφη τοποθεσία κοντά στον ποταμό Linge στο Geldermalsen της Ολλανδίας. Από τους αρχιτέκτονες Maxwan ζήτησαν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα για έναν μεγάλο χώρο που θα περιλαμβάνει την κουζίνα και το καθιστικό παρέχοντας στους ίδιους ξεκούραση και χαλάρωση, ψυχαγωγία στους φίλους τους, ενώ θα μπορούν να οργανώνουν σεμινάρια γευσιγνωσία κρασιού για τους πελάτες τους.

Κατά την πρώτη επίσκεψή των αρχιτεκτόνων βρήκαν πως το σπίτι ήταν δύσκολο να κατοικηθεί και η διάταξή του ήταν τέτοια που δεν παρείχε καμία επαφή με το όμορφο τοπίο έξω. Όλα τα ανοίγματα ήταν ή πολύ μικρά ή σε λάθος θέση ή και τα δύο μαζί. Έτσι πρότειναν να αντιστρέψουν την διάταξη των χώρων. Ενώ άνοιξαν μια μεγάλη σχισμή στην οροφή για να φέρει φως μέσα.

Φωτογραφίες: Filip Dujardin

Απάντηση