Μεγαλοπρεπές και μοντέρνο σαλέ στις πλαγιές του Courchevel

Μεγαλοπρεπές και μοντέρνο σαλέ στις πλαγιές του Courchevel

Βρίσκεται στην περιοχή του Cospillot στο αλπικό χιονοδρομικό κέντρο του Courchevel, το οποίο θεωρείται ένα από τα ακριβότερα (αν όχι το ακριβότερο ) χειμερινό θέρετρο όλου του κόσμου.

Οι τρεις του όροφοι έχουν μοναδική θέα προς της εντυπωσιακές πλαγιές του θέρετρου, ενώ στρέφοντας την προσοχή προς το εσωτερικό οι η διακόσμηση των χώρων δεν απογοητεύον καθόλου, καθώς έχει καθιερωθεί ένα υπέροχο ύφος με στοιχεία τόσο του παραδοσιακού σαλέ, όσο και του μοντερνισμού.

Στο επίπεδο της εισόδου υπάρχει ο κύριος χώρος που παρέχει μια θαυμάσια ισορροπία του ζωτικού αυτού χώρου με δύο ξεχωριστούς χώρους όπου στον ένα είναι το σαλόνι με το τζάκι, το μπαρ, η βιβλιοθήκη και η τραπεζαρία, ενώ στο άλλο χώρο, είναι η κουζίνα. Όλος ό χώρος είναι περιτριγυρισμένος από μεγάλα παράθυρα παρέχουν οπτική επαφή με κάποιες από τις πίστες.

Ένας ανελκυστήρας συνδέει τους χώρους μεταξύ τους καταλήγοντας στον πάνω όροφο όπου είναι τα τέσσερα υπνοδωμάτια με ατομικό μπάνιο και dressing room το καθένα. Στο ισόγειο είναι η εσωτερική πισίνα με ένα ακόμη υπνοδωμάτιο, καθιστικό και μικρούς καταρράκτες.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x