Μες στον αχυρώνα

Οι αρχιτέκτονες από το γραφείο MOOARC κάνανε αυτό το σπίτι εκεί που υπήρχε ένα αχυρώνας του 15ου αιώνα. Στο χαμηλότερο επίπεδο είναι η κουζίνα και η τραπεζαρία, ενώ από πάνω, στο πατάρι, ένα πιο ιδιωτικό καθιστικό. Ακόμη ένα καθιστικό είναι στο μπροστινό μέρος του σπιτιού όπου έχει επαφή με το αίθριο, ο κήπος στο πίσω μέρος επικοινωνεί με την τραπεζαρία. Τα υπνοδωμάτια γίνανε σε ξεχωριστό κτίσμα και επικοινωνούν με τους κοινούς χώρους μέσω ενός γυάλινου διαδρόμου.

[togglebox state=»closed» head=»Η περιγραφή των MOOARC στα Αγγλικά» ]The house was developed as a fluid, three-dimensional plan, inspired by ‘The Nolli plan of Rome’ 1748. The internal volume of the 15th Century barn forms the heart of the home. On the lower level, kitchen and dining is position below a more formal living space up on a mezzanine level. A more relaxed living/play space is set at the front of the house, opening out to a terrace. At the rear, the sleeping block is linked to the living space via the entrance and vertical circulation. The bedroom block is stepped in across the width of the site to allow a visual link out into the rear garden from the dining space. The house was conceived as a separate sleeping block linked to the barn via a glazed entrance piece allowing the mass of the original barn to breathe. The retained structure of the barn has been revealed, with the internal space for living expressed as a single volume.[/togglebox]

Απάντηση

Η αποστολή παραγγελιών θα ξεκινήσει πάλι στις 17 Αυγούστου Απόρριψη