Μετατροπή από ιδανική βάση

Η άριστη αρχική αρχιτεκτονική σε αυτό το σπίτι που χτίστηκε τη δεκαετία του ΄50 βοήθησε στο να ξαναγεννηθεί ο χώρος με τη νέα του μορφή που απαιτούσαν οι ανάγκες της εποχής και των ιδιοκτητών.

Είναι σαν να ξαναβρήκε την εξέχουσα θέση που του άξιζε, καθώς η δομή του περιείχε όλα όσα χρειάζεται ένας χώρος για να θεωρηθεί άψογος σε κατανομή και διαμόρφωση. Οι διακοσμήτριες από το στούντιο Dalla πήραν ένα διαμέρισμα και το ανέδειξαν μέσα από τις νέες του ανάγκες διατηρώντας πολλά από τα στοιχεία που υπήρχαν.

Βρίσκεται στην Βαρκελώνη, σε ένα κτίριο σχεδιασμένο τη δεκαετία του ’50, η εξαιρετική αναλογία των χώρων και η ορθή κατανομή τους κατέστησε απαραίτητες ελάχιστες αλλαγές. Στην πραγματικότητα η κουζίνα είναι ο μόνος χώρος έχει αναδιαμορφωθεί.

Το διακοσμητικό ύφος βασίστηκε στις ανάμικτες επιρροές των επίπλων, όπου υπάρχουν αναφορές σε διαφορετικές εποχές, αλλά και αισθητικές. Στους ίδιους χώρους υπάρχουν αντίκες, κλασικά, νεοκλασικά και modern classic.

Απάντηση