Μικρές κορονανακαινίσεις

Μικρές κορονανακαινίσεις

Το ξέρω, το ζούμε κι εμείς. Όλες εκείνες οι εκκρεμότητες που δεχόταν την περιφρόνησή μας και βυθιζόταν αθόρυβα στην αδιαφορία, τώρα ξαφνικά αρχίζουν να αποκτούν φωνή που κάθε μέρα, κάθε μέρα έγκλειστου βίου, που περνά, γίνεται όλο και πιο δυνατή, όλο και πιο στεντόρεια.

Θέλουν να δείξουν κατανόηση και αν μπορούσαν να υποχωρήσουν, αντιλαμβανόμενες το πόσο δύσκολο είναι να κάνεις οτιδήποτε εν μέσω καραντίνας, όμως είναι αδύνατο. Είναι αδύνατο γιατί, όσο και να μην το θέλουν, προτάσσουν την παρουσία τους. Την παρουσία και υπόσταση που εμείς οι ίδιοι δημιουργήσαμε και καθιερώσαμε, με την αδιαφορία που λέγαμε πριν.

Τώρα όμως υπάρχουν και γίνονται όλο και πιο έντονες, όλο και πιο επιτακτικές. Θα μπορούσαν να γιγαντωθούν τόσο ώστε να μας επιτεθούν, σαν τα φαντάσματα του αδιάφορου Εγώ μας.

Δεν είναι αίολες φαντασιώσεις τα όσα σας λέμε, αλλά προέκυψαν από μαρτυρίες πελατών μας, που σχεδόν μας εκλιπαρούσαν να διορθώσουμε εκκρεμότητες στο σπίτι τους.

Η σημερινή ιστορία αφορά την έντονη ψυχολογική επίθεση που δέχτηκε μία μητέρα από την κουρτίνα στο δωμάτιο του γιου της. Δεν ήταν λίγες οι φορές που, μπαίνοντας το πρωί να τον ξυπνήσει, ενοχλούνταν από την παρουσία αυτού του υφάσματος στο παράθυρο, αλλά μόλις έβγαινε από το παιδικό και έκλεινε πίσω της την πόρτα, οι δραστηριότητες της ημέρας, έξω από το σπίτι, κατάπιναν και εξαφάνιζαν όλες τις ενοχλήσεις για την κουρτίνα στο δωμάτιο του παιδιού της, του σπλάχνου της, του λεβέντη της.

Από την πρώτη μέρα του εγκλεισμού, η κουρτίνα αυτή άρχισε να εμφανίζεται και σε άλλα σημεία του σπιτιού, όχι μόνο στο δωμάτιο που είναι τοποθετημένη. Την ημέρα που μας ζήτησε να κάνουμε καινούργια, μας είπε ότι το ύφασμα αυτό είχε καλύψει τα πάντα μέσα στο σπίτι, ακόμη και τα πιάτα και τον νιπτήρα στο μπάνιο.

Αφού μας είπε περίπου τι θέλει, της στείλαμε φωτογραφίες από υφάσματα και με τη βοήθεια του Live video κατέληξε στην κουρτίνα που ήθελε. Τη συμβουλέψαμε και τη καθοδηγήσαμε από το πώς να τα συνδυάσει, μέχρι τη ραφή της.

Το αποτέλεσμα, είμαστε σίγουροι, πως όχι μόνο θα διώξει τα φαντάσματα, αλλά θα είναι και το πιο φρέσκο και χαρούμενο κομμάτι που θα τους συνδέει, όλους στο σπίτι, με την ζωή προ κοροναϊού.

Επιλέξτε από τα, πάνω από 1000, υφάσματά μας για να βελτιώσετε τη διάθεση και το κάρμα του σπιτιού σας. Αλλά ακόμη κι αν έχετε υφάσματα που θέλετε να τα μετατρέψουμε σε κάτι που θα ομορφύνει και θα ανανεώσει το σπίτι σας, μπορείτε να μας το ζητήσετε. Ευαγγελία Φραγκοτσινού What’s up κινητό 6988882008

Tagged on:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.