Μοντέρνο και ασπρόμαυρο Loft

Μοντέρνο και ασπρόμαυρο Loft

Αυτό που λένε πολλοί ότι το Industrial είναι συνώνυμο του Loft είναι μεγάλο λάθος. Για να γίνει το Industrial χρειάζεται το Loft και για να γίνει Loft πρέπει να είναι Industrial, αλλά δεν συνιστά απόλυτα το ένα το άλλο. Το καλύτερο παράδειγμα το βλέπου σε αυτό το διαμέρισμα στην Tribeca, την πιο δημοφιλή και ακριβή περιοχή του Μανχάταν, όπου ένα παλιό βιομηχανικό κτίριο γίνεται σύγχρονο διαμέρισμα. Εδώ τα στοιχεία που μπορούν να ονομάσουν ένα διαμέρισμα Loft Industrial, διατηρούνται σαν trendy συστατικά, αλλά αποφεύγεται επιδεικτικά κάθε vintage εντύπωση που θα ενίσχυαν τη βιομηχανική διακόσμηση. Τα τούβλα στους τοίχους έχουν καλυφθεί, ενώ έχουν διατηρηθεί οι κολώνες που κάνουν καταπληκτική αντίθεση με τους μαύρους τοίχους.

Το Industrial και vintage έχουν απομακρυνθεί σκόπιμα γιατί σκοπός του αρχιτέκτονα William T. Georgis ήταν να δώσει πολυτέλεια και αρχοντιά στη διακόσμηση. Το μαύρο δίνει αρχοντιά όταν χρησιμοποιείται σωστά.

Το εντυπωσιακό κρεβάτι με την κυκλική τζαμαρία είναι για τους φιλοξενούμενους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.