Νέα προσιτά προγράμματα αρχιτεκτονικού σχεδιασμού από την Ashampoo

Νέα προσιτά προγράμματα αρχιτεκτονικού σχεδιασμού από την Ashampoo

scr_ashampoo_3d_cad_professional_4_en_startgui

Τις νέες εκδόσεις των σχεδιαστικών της προγραμμάτων για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, 3D CAD Architecture 4 και 3D CAD Professional 4, ανακοίνωσε η κορυφαία κατασκευάστρια εφαρμογών Ashampoo.

Πρόκειται για δύο προσιτά, φιλικά στη χρήση προγράμματα τρισδιάστατου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, με πλούσια χαρακτηριστικά. Για περισσότερη δημιουργική ελευθερία, προσφέρεται λεπτομερής έλεγχος ακόμη και για τον σχεδιασμό παραθύρων, και οροφών.

Τα δύο προγράμματα που είναι συμβατά με Windows 8, ενσωματώνουν πλούσιους, εκτεταμένους οδηγούς (project wizard) για κάθε σχεδιαστικό project (contractor, planner, location, floors, roof) και έχουν νέες πρόσθετες λειτουργίες μέτρησης διαστάσεων.

Το Ashampoo 3D CAD Architecture 4 είναι ιδανικό για σχεδιασμό ξεχωριστών δωματίων, διαμερισμάτων, ολόκληρων κτισμάτων, ακόμη και κήπων. Έχει ενσωματωμένους μηχανισμούς προεπισκόπησης σε δύο και τρεις διαστάσεις για λεπτομερή σχεδιασμό και απεικόνιση. Παρέχει τη δυνατότητα λεπτομερούς σχεδιασμού ο οποίος περιλαμβάνει κήπους και επίπλωση, ενώ έχει εκτεταμένο project wizard.

Το Ashampoo 3D CAD Professional 4 είναι το κορυφαίο σχεδιαστικό πρόγραμμα της εταιρείας και παρέχει ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία και λειτουργικότητα από το 3D CAD Architecture. Παρέχει εργαλεία για γρήγορο, εύκολο και αποτελεσματικό σχεδιασμό ακόμη και για παράθυρα, στέγες και ξύλινες κατασκευές. Μπορεί να εισαγάγει και να εξάγει μοντέλα δύο διαστάσεων από άλλες εφαρμογές CAD μέσω του προτύπου DXF / DWF, ενώ υποστηρίζει και την εξαγωγή σχεδίων σε Maxon 4D.

Το κόστος τού Ashampoo 3D CAD Architecture 4 είναι €79,99 και για όσους έχουν προηγούμενη έκδοση, το κόστος αναβάθμισης είναι €29,99.

Το Ashampoo 3D CAD Professional 4 κοστίζει €299,99 ενώ για όσους αναβαθμίσουν από προηγούμενη έκδοση, το κόστος διαμορφώνεται στα €119,97.

Μπορείτε να κατεβάσετε τη δοκιμαστική έκδοση του 3D CAD Architecture 4 από εδώ και του 3D CAD Professional 4 από εδώ.

Πηγή: e-pcmag.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.