Ξενοδοχείο San Giorgio στη Μύκονο.

Ξενοδοχείο San Giorgio στη Μύκονο.

Μέσα σε όλες τις παραδεισένιες παραλίες της Μυκόνου, μία (ίσως και περισσότερες) φέρει και το όνομα Παραλία Παράδεισος, εκεί τη δεκαετία του ’90 ένας ψαράς διεκδίκησε ένα κομμάτι γης, όπου έστησε ένα μικρό ξενοδοχείο. Σήμερα, το 2012, αυτό το μικρό τότε ξενοδοχείο, έχει 34 δωμάτια και ο νέος ιδιοκτήτης ανέθεσε στους Annabell Kutucu και Michael Schickinger να το ανακαινίσουν.

Μέσα σε μια τόσο επιβλητική ομορφιά το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τη διαχειριστείς χωρίς να επιβάλεις τίποτα που δεν θα εναρμονίζεται μαζί της. Έτσι και οι σχεδιαστές χρησιμοποίησαν την ανέμελη φινέτσα του ’60, που προϋπήρχε μαζί με τη μποέμικη ατμόσφαιρα και φυσικά τα ισχυρά γήινα στοιχεία.

Τα κυκλαδίτικα χαρακτηριστικά έμειναν αναλλοίωτα αναδεικνύοντας την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου και συνδυάστηκαν με τη σύγχρονη πνοή που αναζητά ο επισκέπτης από ένα τέτοιο μέρος απολαμβάνοντας τη φύση αλλά και τις ανέσεις την σωστής διαβίωσης.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.