Οι μοναδικές ταπετσαρίες

Οι μοναδικές ταπετσαρίες

Και ποιος δεν θα ήθελε να είναι ο χώρος του μοναδικός, με την έννοια του να περιέχει αντικείμενα που δεν υπάρχουν αλλού ίδια. Όλοι λίγο πολύ κάνουμε τους χώρους ανάλογα με τα γούστα μας και κατά κάποιο τρόπο είναι μοναδικοί, αλλά όταν πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε αντικείμενα που θα αγοράσουμε ξέρουμε ότι αυτά δεν έγιναν μόνο για εμάς. Μπορεί μέσα στο σπίτι να είναιδιαφορετική η διάταξή τους, αλλά θα είναι τα ίδια που θα έχουν και άλλοι. Για να είναι μοναδικά θα πρέπει ή να τα σχεδιάσετε εσείς, ή να δώσετε μία περιουσία σε έναν σχεδιαστή να κάνει κάτι αποκλειστικά για εσάς, ή…

Η εταιρία ταπετσαρίας τοίχου «Znak» έχουν αφουγκραστεί αυτή την ανάγκη του μοναδικού και δημιούργησαν μια σειρά από ταπετσαρίες που η εικόνα τους μπορεί να προσαρμοστεί στα γούστα του καθένα που θα την τοποθετήσει  στον τοίχο του. Με την πρωτότυπη δυνατότητα που παρέχουν οι συγκεκριμένες ταπετσαρίες αφαίρεσης τμημάτων τους, μπορείτε να κάνετε πάνω της τα δικά σας σχέδια κάνοντάς την μοναδική.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x