Οι Flintstones έκαναν σπίτι και το πουλάνε!

Οι Flintstones έκαναν σπίτι και το πουλάνε!

Αν ισχύει αυτό που λένε ότι όλοι μας θέλουμε έναν καλό μύθο για να ζούμε μέσα σε αυτόν, τότε οι αμερικάνοι ζούνε τη ζωή των ηρώων του κινηματογράφου και των καρτούν.

Στην προκειμένη περίπτωση πρόκειται για τον θρύλο της αμερικανικής τηλεόρασης και ραδιοφώνου, τον Dick Clark, όπου μαζί με τη γυναίκα του ζούνε σε ένα σπίτι που είναι πιστό αντίγραφο των Flintstones. Αν διαβάζοντας αυτό το άρθρο συνειδητοποιήσατε πως ένα τέτοιο σπίτι θα ήταν η πραγματοποίηση όλων των επιθυμιών σας και σας περισσεύουν  3,5 εκατομμύρια δολάρια, τότε μπορείτε να το αγοράσετε καθώς ο διάσημος ιδιοκτήτης του το πουλάει. Τι να πω, ίσως συνειδητοποίησε πως με τη ζωή του μπορεί να ενσαρκώσει καλύτερα έναν άλλο ήρωα των καρτούν.

Πέρα όμως από τον πέτρινο διάκοσμο το σπίτι έχει κι άλλες πολλές χάρες, όπως η θέα προς όλες τις πλευρές του ορίζοντα, δηλαδή 360ο  και από μέσα του μπορείς να δεις προς τον Ειρηνικό Ωκεανό και προς το όρος Boney, καθώς τα 23 στρέμματα που το περιβάλλουν (μέρος του οικοπέδου)αφήνουν χώρο για ανεμπόδιστη θέα και ορατότητα. Επίσης ένα άλλο στοιχείο που ανεβάζει την αξία του είναι η μικρή απόσταση από την παραλία, στην οποία μπορείς να βρεθείς μόλις με ελάχιστα λεπτά πεζοπορίας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.