Παιδικό δωμάτιο – το μωβ είναι το νέο ροζ!

Παιδικό δωμάτιο – το μωβ είναι το νέο ροζ!

Το μωβ πάντα ήταν ένα βασικό χρώμα που βρισκόταν μονίμως στις παρυφές του χρωματολογίου. Χρειαζόταν τόλμη για να το χρησιμοποιήσουν, αλλά το αποτέλεσμα πάντα τους δικαίωνε, τελευτά παρατηρείται μία «συμφιλίωση» με το χρωματικό χαρακτήρα που επιβάλει στα δωμάτια που θα χρησιμοποιηθεί και όχι άδικα. Πρώτα απ’ όλα είναι ουδέτερο, όπως το πράσινο και το κίτρινο, δηλαδή μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε δωμάτιο κοριτσιού αλλά και αγοριού. Είναι όμορφο έντονα διακριτό έτσι ώστε να αφήνει ιδιαίτερη ταυτότητα. Πηγαίνει πολύ καλά με οποιοδήποτε τύπο επίπλων, έτσι ώστε να έχετε την ελευθερία να δημιουργήσετε ένα υπέροχο περιβάλλον που θα ταιριάζει απόλυτα στο παιδί σας. Εδώ έχουμε συγκεντρώσει κάποιες ιδέες που θα σας δείξουν τα πλεονεκτήματα του να χρησιμοποιήσετε το μωβ στο δωμάτιο του παιδιού σας.

Εάν θέλετε να κρατήσετε το παιδικό δωμάτιο απολύτως ουδέτερο θα πρέπει να αποφύγετε συνδυασμούς που θα το κάνουν πολύ αγορίστικο ή κοριτσίστικο. Το ροζ για παράδειγμα πηγαίνει με το μωβ, αλλά είναι κακός συνδυασμός αν δεν θέλετε ένα κοριτσίστικό δωμάτιο. Σε αυτή την περίπτωση οι καλύτεροι συνδυασμοί θα ήταν μωβ με πορτοκαλί και μωβ με γκρι, μαύρο ή άσπρο.

purple-and-orange-02 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.