Ποδήλατο μέσα στο σπίτι

Ποδήλατο μέσα στο σπίτι

…Πλέον ζούμε στην εποχή του ποδήλατου! Με αποτέλεσμα σε κάθε σπίτι να συναντάμε σε κάποια γωνία ένα ποδήλατο, όμως επειδή τα τετραγωνικά που κατοικούμε ειδικά στις πόλεις είναι ελάχιστα δεν έχουμε την άνεση να το τοποθετήσουμε οπουδήποτε χωρίς να παρουσιάζονται προβλήματα μετακίνησης.

Για αυτήν την καθημερινή δραστηριότητα του ποδηλάτου οφείλουμε να βρούμε λύσεις αξιοποιώντας στο μέγιστο όλα τα “νεκρά” σημεία του σπιτιού.

Η έλλειψη χώρου μας υποχρεώνει πολλές φορές να αφήνουμε το ποδήλατο ακόμα και στο σαλόνι, ή στην είσοδο γιατί εκεί είναι η εύκολη λύση, αμελώντας όμως τα προβλήματα που θα προκύψουν σε μια άνετη προσπέλαση μας, πέρα όμως από την πρακτική πλευρά, πρέπει να σκεφτούμε και την διακόσμηση.

Τα σημερινά ποδήλατα είναι πολύ όμορφα και κομψά, είναι ελαφριά με ωραία υλικά τα οποία δεν φθείρονται και δεν οξειδώνονται, οπότε όλο αυτό το σύνολο μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί σε ένα μοντέρνο νεανικό σπίτι. Σε στενούς χώρους μια καλή λύση είναι η ανάρτηση του στην οροφή κοντά στην είσοδο, έτσι δημιουργείται μια πρωτότυπη παρουσίαση.Ακόμα και σε ένα τοίχο που έχει μια εσοχή.

Σε ένα σπίτι πιο συντηρητικό μπορούμε να τοποθετήσουμε στο ποδήλατο ένα καλάθι και σε αυτό να τοποθετήσουμε λουλούδια βιβλία κ.α.

Μια άλλη λύση είναι να δημιουργήσουμε μια γωνία όπου το ποδήλατο θα είναι το κυρίαρχο διακοσμητικό στοιχειό. Ακόμα και κάτω από ένα μακρόστενο πίνακα το ποδήλατο θα ταιριάξει απόλυτα εάν στο μήκος του τοίχου δεν περιέχει τίποτα άλλο παρά μόνο τον πίνακα το ποδήλατο. Ένα παλιό ποδήλατο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και σαν έπιπλο, όπου πάνω του να έχουμε δημιουργήσει κάποια ράφια, έτσι έχουμε δημιουργήσει μια πρωτότυπη και χρηστική ιδέα.

Απολαύστε το ποδήλατο σας μέσα στο σπίτι σας και κάντε διαδρομές με την φαντασία σας…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x