Ποια χρώματα ταιριάζουν με το κίτρινο

Ποια χρώματα ταιριάζουν με το κίτρινο

Φωτεινό και χαρούμενο χρώμα είναι πάντα ψηλά στις προτιμήσεις τα τελευταία χρώμα για την διακόσμηση. Κίτρινο του άχυρου, κίτρινο λεμονί, κίτρινο μιμόζα… διάφορες αποχρώσεις που έχουν συγκεκριμένο ύφος και μπορεί αν χρησιμοποιηθεί μ΄νο του ή σε συνδυασμό με άλλα χρώματα. Να λοιπόν μερικές συμβουλές για όσους αγαπούν αυτό το χρώμα.

Διαβάστε ακόμη

Κίτρινο και γκρι

Είναι το πάντρεμα δύο χρωματικών φάρων της διακόσμησης. Το κίτρινο ζεσατίνει , ενώ το γκρι δίνει σύγχρονη και αστική νότα. Για πιο ζεστό αποτέλεσμα είναι καταλληλότερο το κίτρινο της μιμόζας. Σημειώστε ότι ο συνδυασμός του κίτρινου με το μαυρό παράγει το ίδιο αποτέλεσμα αλλά πιο γραφικό.

Κίτρινο και βιολετί: τα συμπληρωματικά χρώματα

Αντίθετα στον χρωματικό τροχό, το κίτρινο και το μωβ είναι συμπληρωματικά χρώματα και ως εκ τούτου πολύ καλά μαζί. Σε ένα δωμάτιο, καλό είναι να μην υπάρχουν περισσότερα από τρία χρώματα, επιλέγοντας ένα κυρίαρχο χρώμα που θα καταλαμβάνει περίπου το 80%. Μπορείτε να κάνετε ένα δωμάτιο βαμμένο σε κίτρινο και να βάλετε διακοσμητικά σε μωβ.

Κίτρινο, κόκκινο και μπλε: τα βασικά χρώματα

Τα τρία βασικά χρώματα είναι προφανώς πολύ ταιριαστά μαζί. Σας προτείνουμε αυτό τον συνδυασμό για ένα παιδικό δωμάτιο. Τα παιδιά σε μικρή ηλικία διακρίνουν τα τρία βασικά χρώματα. Βαμμένο το δωμάτιό τους με αυτά θα τα βοηθήσει να αναπτύξουν την ικανότητα της αναγνώρισης.

Διάφορες αποχρώσεις το κίτρινου

Επιλέγοντας διάφορες αποχρώσεις του κίτρινου το αποτέλεσμα θα είναι φωτεινό και ζεστό. Προτιμήστε το σε δωμάτια με λίγο ήλιο, όπως τα βόρεια.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x