Πως θα γίνει η τηλεόραση λιγότερο εμφανής

Πως θα γίνει η τηλεόραση λιγότερο εμφανής

Δεν χρειάζεται να δαπανήσετε πολλά χρήματα για να συγκαλύψετε την τηλεόραση. Αν και πολλοί από εμάς χρησιμοποιούν τηλεόραση σε καθημερινή βάση, όταν δεν είναι σε χρήση, μπορεί να μοιάζει με ένα μεγάλο, άσχημο, μαύρο κουτί. Αν η τηλεόρασής σας είναι σε ένα χώρο πολυμέσων δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα, αλλά αν είναι σε ένα δωμάτιο που χρησιμοποιείται και για άλλες λειτουργίες, όπως η κουζίνα, η κρεβατοκάμαρα ή το καθιστικό υπάρχουν τρόποι που μπορείτε να τη μεταμφιέσετε ή να την αποκρύψετε έξυπνα χωρίς να αποτελεί ένα άχαρο κουτί.

Τοποθετήστε την μέσα σε ένα έπιπλο ίδιου χρώματος

Ίσως είναι και ο πιο δαπανηρός τρόπος για να καλύψετε στην τηλεόρασής σας, αν και στην πραγματικότητα δεν την κρύβετε αλλά την ενσωματώνετε συνδυάζοντάς την με το φόντο. Οι περισσότερες τηλεοράσεις είναι μαύρες, τοποθετώντας την έτσι μέσα σε ένα μαύρο έπιπλο δεν ξεχωρίζει.

Χρησιμοποιήστε μια κουρτίνα

Εάν η τηλεόρασή σας βρίσκεται σε μια περιοχή με εσοχή, εύκολα μπορείτε να την καλύψετε με μία κουρτίνα ή συρόμενη πόρτα. Αν η τηλεόραση είναι στο υπνοδωμάτιο, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μπορείτε να κρύψετε όλα τα καλώδια μαζί της όταν πέφτετε για ύπνο.

Κάντε τηλεόραση μοιάζει με μια άλλη εικόνα στον τοίχο

Όταν τοποθετείτε πολλές εικόνες και έργα τέχνης γύρω από την τηλεόραση, η τηλεόραση καταλήγει να μοιάζει ακριβώς σαν μια άλλη εικόνα στον τοίχο. Είναι ένας εύκολος τρόπος για να ενσωματώσετε την τηλεόραση με το περιβάλλον.

Βάλτε την μέσα σε ένα ντουλάπι

Ζητήστε από τον μαραγκό να κατασκευάσει ένα μικρό έπιπλο, ή χρησιμοποιήστε ένα ήδη υπάρχον, στο ένα ντουλάπι του οποίου θα τοποθετήσετε την τηλεόραση. Έτσι όταν δεν την χρησιμοποιείτε μπορείτε να κλείνετε τις πόρτες και το μόνο που θα υπάρχει θα είναι ένα έπιπλο.

Συρόμενη ή πτυσσόμενη εικόνα

Μπορείτε να συνδυάσετε με τη διακόσμηση μια εντυπωσιακή εικόνα ή μία ρολοκουρτίνα την οποία θα τοποθετήσετε μπροστά από την τηλεόραση και θα την τραβάτε όταν δεν θα την έχετε ανοιχτή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.