Στιλιστική ευφράδεια

Στιλιστική ευφράδεια

Σε αυτό το διαμέρισμα στο Άμστερνταμ, σχεδιασμένο από τον Hofman Dujardin, τον κυρίαρχο ρόλο στη διακόσμηση τον έχει η κουζίνα καθώς όλες οι λειτουργίες της έχουν ενσωματωθεί στον κεντρικό πάγκο-νησί καταργώντας έτσι τον γνωστό χαρακτήρα-εμφάνιση της κουζίνας και κάνοντάς την μέρος του καθιστικού και της κομψής τραπεζαρίας. Θέλοντας να δώσουν περισσότερο στυλ στην κουζίνα, κάνανε τον απορροφητήρα χωνευτό και έτσι μπορέσανε να τοποθετήσουν το υπέροχο φωτιστικό «Dear Ingo» του Ron Gilad.

Μέσα σε αυτή την ευφράδεια του στυλ και επιμένοντας να κρατήσουν την σχεδιαστική καθαρότητα χρησιμοποιούν σύμβολα του νέο-μπαρόκ και glamour για να υπερθεματίσουν μια καλλιτεχνική διάσταση-τόσο κοινή, όσο και προσωπική- που κυριαρχεί στον επάνω όροφο, όπου χωρίς να εκπέσει το στυλ, ο επισκέπτης αντιλαμβάνεται ότι περνάει σε έναν προσωπικό χώρο, ο οποίος όμως δεν είναι ανοίκειος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.