Με παρουσία στην αγορά άνω των 45 ετών και στο ηλεκτρονικό εμπόριο άνω των 8 (το viewdeco.gr ιδρύθηκε το 2009), είμαστε γνωστοί στους πελάτες μας για την αυστηρή επιλογή των προϊόντων και για την εξαιρετική και εγγυημένη ποιότητά τους, σε τιμές που να απευθύνονται σε όλους.

Μέσα από την σελίδα του viewdeco.gr επιχειρήσαμε και καταφέραμε να παρέχουμε στους αναγνώστες και το αγοραστικό κοινό μια γνωσιακή βάση που σε συνδυασμό με το ηλεκτρονικό κατάστημα την καταστεί μοναδική στην Ελλάδα και άκρως πρωτότυπη για όλο τον κόσμο. Μέσα από αυτή την παροχή πληροφοριών και συμβουλών, οι αναγνώστες και πελάτες μας, έχουν την ευκαιρία να κάνουν εξιδανικευμένες αναζητήσεις που θα τους οδηγήσουν σε απόλυτα κατασταλαγμένες αποφάσεις, σε ότι αφορά τη διακόσμηση του σπιτιού τους.

Περιηγηθείτε στις σελίδες, τόσο των άρθρων όσο και του καταστήματος και γίνετε κι εσείς (αν δεν έχετε υπάρξει ήδη,γιατί είμαστε ψηλά στις προτιμήσεις όσων ενδιαφέρονται για τη διακόσμηση σπιτιού) ένας καταρτισμένος λάτρης της διακόσμησης αλλά και ενημερωμένος καταναλωτής.

Το φυσικό κατάστημά μας βρίσκεται στη Νάουσα στην οδό Γ. Κωνσταντινίδη 2, Τ.Κ. 59200. Τηλ. 2332027427

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα βρίσκεται… παντού 🙂

email ifo@viewdeco.gr