Τα πιο ασυνήθιστα παγκάκια

Τα πιο ασυνήθιστα παγκάκια

Το design υπάρχει για να δίνει δημιουργική διάσταση σε αντικείμενα και χώρους. Για να δείξει πως τα αντικείμενα δεν υπάρχουν μόνο για να τα χρησιμοποιούμε, αλλά και για να εμπλουτίζουν την εικόνα του χώρου.

Παγκάκι σπαγγέτι

Το σχεδίασε ο Pablo Reinoso και είναι ένα κανονικό παγκάκι μέχρι το σημείο που τα οριζόντια ξύλα που αποτελούν την πλάτη και το κάθισμα συνεχίζουν μια βοστρυχωτή πορεία.

Παγκάκι με μπάλες του τένις

Μπορεί η μπάλες του τένις για τους περισσότερους να είναι μόνο για το τένις, για τον Ολλανδό σχεδιαστή Tejo Remy χρησιμεύουν και σε κάτι άλλο, στο να κάνει παγκάκια με αυτές.

Παγκάκι με εφημερίδες

Το παγκάκι με το όνομα 334 αποτελείται από 3 παράλληλους ράβδους από μέταλλο και 334 εφημερίδες διπλωμένες η μία δίπλα στην άλλη. Το μήνυμα που στέλνει αυτό το παγκάκι είναι: χρησιμοποιήστε ότι βρείτε μπροστά σας.

Παγκάκι πινακίδα

Αν αναρωτιέστε πως μία πινακίδα μπορεί αν χρησιμοποιηθεί και σαν παγκάκι ο Σέρβος σχεδιαστής Reljia Perunovic το έκανε πραγματικότητα.

Όταν δεν χρησιμοποιείται σαν παγκάκι μπορεί να γυριστεί το κάθισμα ώστε να φαίνεται ο χορηγός ή ένα όμορφο τοπίο.

Παγκάκι με LED

Δημιούργημα της γερμανικής εταιρίας Runge το παγκάκι με LED θα δώσει στη φιγούρα αυτού που κάθετε πάνω μια εξωπραγματική διάσταση.

Παγκάκι πληκτρολόγιο

Αποτελείται από 2000 πλήκτρα πάνω σε μια καμπυλωτή επιφάνεια από ξύλο σημύδας. Τα πλήκτρα δεν είναι κολλημένα αλλά περασμένα με πρέσα οπότε όταν κάθονται πάνω πιέζονται και ακούγετε ο γνωστός ήχος του πλήκτρου όταν πατιέται.

Με λυγισμένα καρφιά

Ο καλλιτέχνης Jay-Hyo Li δημιούργησε ένα όμορφο και ευχάριστο παγκάκι από παλιά καρφιά που έχουν σφυρηλατηθεί πάνω στην επιφάνεια του ξύλου. Μόλις μπουν όλα τα καρφιά στη θέση τους, απροσδιόριστη και αφηρημένη θέση, ο καλλιτέχνης λειαίνει την επιφάνεια για να μην συμβεί κανένα απρόοπτο όταν καθίσει κάποιος πάνω.

Παγκάκι με μολύβια

Εδώ δεν ξέρω αν μπορεί να καθίσει κάποιος πάνω του, πάντως είναι παγκάκι και έχει κατασκευαστεί με 1600 μολύβια. Κάθε μολύβι μπορεί να αφαιρεθεί και να χρησιμοποιηθεί.

Παγκάκι από μπαμπού

Θέλετε αν αισθανθείτε την αφή της ζούγκλας; Εσάς είχε στο νου της ο σχεδιαστής από το Ισραήλ Gal Ben-Arav όταν δημιούργησε αυτό το παγκάκι με δεμάτια από μπαμπού.

Παγκάκι επιστολόχαρτο

Προσοχή μόνο μην γράψετε πάνω κάτι πολύ προσωπικό.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.