Τοίχοι με πλήκτρα

Τοίχοι με πλήκτρα

Η Sarah Frost είναι καλλιτέχνης, δημιουργεί εγκαταστάσεις, μερικές από αυτές δεν γίνονται για να μεταφερθούν σε κάποια καλλιτεχνική έκθεση (ή όχι μόνο σε εκθέσεις), αλλά είναι πιο μόνιμες, όπως… το να καλύψουν έναν τοίχο και να μείνουν εκεί για πάντα.

Δεν είναι ασυνήθιστο το να κάνει ένας καλλιτέχνης εγκατάσταση, λίγο πιο σπάνιο, αλλά καθόλου ασυνήθιστο δεν είναι και το να είναι μόνιμα σε ένα μέρος αυτή η εγκατάσταση, το ασυνήθιστο είναι το να χρησιμοποιεί για αυτές τις εγκαταστάσεις πλήκτρα υπολογιστή.

Η Sarah Frost όπου βλέπει πληκτρολόγιο υπολογιστή πεταμένο τρέχει να το συλλέξει, μετά θα ξηλώσει τα πλήκτρα του για να τα χρησιμοποιήσει για τις εγκαταστάσεις της.

Όσοι υποστηρίζουν την ανακύκλωση λένε πως μπορείς να κάνεις πράγματα με οτιδήποτε υπάρχει στα σκουπίδια, πεταμένο και φαινομενικά άχρηστο. Η Sarah Frost το επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x