Το απόλυτο φοιτητικό διαμέρισμα

Το απόλυτο φοιτητικό διαμέρισμα

Παθιασμένη με τη μόδα και το σχεδιασμό η ιδιοκτήτρια αυτού του διαμερίσματος είναι μόλις 19 ετών και αξιοποίησε το δώρο των γονιών της για τις σπουδές της με τον καλύτερο τρόπο. Προκειμένου να έχει ένα δικό της σπίτι για όσο θα φοιτά οι γονείς της τής αγόρασαν ένα διαμέρισμα 130 τετραγωνικών μέτρων, κι αυτή κάλεσε το αρχιτεκτονικό δίδυμο (και αδερφές) Fernanda και Mariana Mattos για να τηνβοηθήσουν στο να δώσει μοναδικό στυλ στο διαμέρισμά της. Με ξεκάθαρο πλάνο για το πώς θα διαμορφωθεί ο χώρος οι αδερφές φρόντισαν να αποδώσουν το μέγιστο ξεπερνώντας κατά πολύ αυτό που περιμένει κάποιος όταν ακούει για φοιτητικό διαμέρισμα.

Προσαρμοσμένο στις ανάγκες ενός νέου και φοιτητή που δεν θα σπαταλά πολλές ώρες στο να συγυρίζει έκαναν ένα βεστιάριο για τα ρούχα και τα παπούτσια και από το καθιστικό είναι ορατό ένα μικρό μέρος της κουζίνας ώστε να μην είναι ορατή η ακαταστασία για τους επισκέπτες.

Πηγή: casavogue

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x