Το πειρατικό δωμάτιο

Το πειρατικό δωμάτιο

Χρειάζεται φαντασία και κατασκευαστική ικανότητα, ένας συνδυασμός που φαίνεται να τον έχει σε μεγάλη δόση ο Steve Kuhl καθώς μπορεί να μεταμορφώσει δωμάτια σε χώρους που προσφέρουν πολλή περισσότερα από όσα μπορεί να παρέχει ένα δωμάτιο που είναι αφιερωμένο σε μία χρήση. Ένα παιδικό δωμάτιο π.χ. μπορεί να γίνει όχι μόνο παιδότοπος, κάτι που λίγο ή πολύ έχουμε δει και αλλού, αλλά σε ένα χώρο που ενισχύει την ζωντάνια, την κίνηση, ακόμα και την περιπέτεια με μοναδικό τρόπο.

Σε αυτό το δωμάτιο έχει στήσει ένα περιβάλλον που δεν μοιάζει μόνο διακοσμητικά με πειρατικό καράβι, δεν είναι ένα στατικό σχέδιο μόνο για λόγους καλλωπισμού και ύφους, αλλά είναι απόλυτα ενεργητικό καθώς ο κάτοχός του μπορεί να κινηθεί και να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία που συνθέτουν τη διακόσμησή του. Στο καράβι που έχει στηθεί στην κορυφή του δωματίου έχει κατάστρωμα στο οποίο μπορεί να μπει ανεβαίνοντας την αιωρούμενη ξύλινη σκάλα που την κρατάνε σκοινιά. Το κατάστρωμα του καραβιού μπαίνει και στα στους παρακείμενους χώρους καθώς έχει τρυπήσει εκεί ο τοίχος και από μια τρύπα στο δάπεδο, στο σημείο που βρίσκεται το τιμόνι, μπορεί να κατέβει στο μικρό βεστιάριο δίπλα από το δωμάτιο.

Τέλος η περιπέτεια φτάνει το απόγειό της όταν μπαίνεις μέσα στην σπιράλ σωλήνα-τσουλήθρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.