Το σπίτι του Ricky Martin

Το σπίτι του Ricky Martin

Και ποιος δεν τον ξέρει. Ποιος δεν χόρεψε, έστω και λίγο, με τα τραγούδια του. Τελευταία λέει πως βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του. Πρόσφατα έδωσε συνέντευξη και στην Όπρα, όπου μίλησε για τα πάντα, για την ομοφυλοφιλία του, τους δυο γιους του, την αυτοβιογραφία του, για το νέο του cd που βγαίνει τον Ιανουάριο. Μόνο για το σπίτι του στην Φλόρινα που θέλει να πουλήσει δεν μίλησε, γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ, για να πούμε ότι δεν λέγονται αλλού.

Βρίσκεται σε μια αριστοκρατική περιοχή στην Χρυσή Ακτή της Φλόριντα και το αγόρασε το 2007 έναντι 16,25 εκατομμυρίων δολαρίων. Έξι μήνες αργότερα θέλησε να το πουλήσει για 22,5 εκατομμύρια δολάρια και τώρα η τιμή του έχει πέσει στα 18,9. Παίρνοντας σαν παράδειγμα και τα υπόλοιπα σπίτια διασήμων όπου θέλανε να τα πουλήσουνε λίγο καιρό αφότου τα αγοράσανε, συμπεραίνουμε εύκολα πως για αυτούς είναι ακόμη μία κερδοφόρος πράξη, καθώς λίγο και μετά την αγορά το πουλάνε αρκετά ακριβότερα από όσο το πήρανε, μόνο και μόνο επειδή υπήρξε, έστω και για λίγο, το σπίτι ενός διάσημου.

Και για να πούμε την αλήθεια, μόνο έτσι έχει αξία. Εντάξει μεγάλοι, αρχοντικοί χώροι, σαν παλάτι, αλλά… αυτή η αμερικάνική διακόσμηση, των ακριβών και πλούσιων σπιτιών. Εγώ προσωπικά πλήττω και μόνο που το βλέπω.

Δεν μπορούμε όμως να μην αναφέρουμε τον εξωτερικό χώρο. Που περιλαμβάνει ιδιωτική παραλία και χρυσή αμμουδιά.

Οι φωτογραφίες από Sothebys

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.