Το Aurora Craft του Σέργιου Φωτιάδη

Το Aurora Craft του Σέργιου Φωτιάδη

Τα παιδικά παιχνίδια έχουν, συνήθως, πολύ μικρό χρόνο χρήσης.

Ανάλογα με το υλικό κατασκευής κάποια παιχνίδια, περνάνε από παιδί σε παιδί ή τροποποιούνται για να καλύψουν περισσότερες ηλικίες και να κρατήσουν περισσότερο στο χρόνο. Πάντως, κάποια στιγμή αχρηστεύονται, αφού έχουν παλιώσει ή ξεπεραστεί. Το Aurora Craft είναι ένα χαρτονένιο ανακυκλώσιμο, σπιτάκι για παιδιά. Το χαρτόνι που χρησιμοποιήθηκε, είναι ανακυκλωμένο και δεν έχει λευκανθεί με χημικές ουσίες.

Είναι σχεδιασμένο και κατασκευασμένο εξολοκλήρου στην Ελλάδα, με εγχώρια υλικά, και είναι πιστοποιημένο από τον ΕΛΟΤ με CE, για την ασφάλειά του. Έχει μία πόρτα και πολλά ανοίγματα για εξαερισμό και παιχνίδι. Ενδείκνυται για να καλλιεργήσουν, τα παιδιά, τις κινητικές τους δεξιότητες, καθώς και την αισθητική τους καλλιέργεια, ζωγραφίζοντάς το, και να δημιουργήσουν την δική τους «γωνιά» όπως εκείνα θέλουν. Ανακυκλώνεται εύκολα, ενώ η συσκευασία χρησιμοποιείται ως ένα από τα πέντε τμήματα του AURORA Craft, για να ελαχιστοποιηθεί το πεταμένο υλικό.

Πηγή: greendesignfestival

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.