Τραπεζαρία και κουζίνα Goccia από την Gessi

Τραπεζαρία και κουζίνα Goccia από την Gessi

Ποιος είπε ότι η θέση της βρύσης είναι μόνο στο μπάνιο και στον νεροχύτη της κουζίνας. Η βρύση της κουζίνας Goccia από την Gessi αποτυπώνουν έναν νέο και καινοτόμο τρόπο ώστε το νερό να βρίσκεται πιο κοντά σε σημεία απροσδόκητα και που δεν έχουμε συνηθίσει να βρίσκεται. Το αποτέλεσμα είναι να δημιουργείται μία σύγχρονη μορφή κουζίνας και τραπεζαρίας με το σημείο της βρύσης να επαναπροσδιορίζει την παραδοσιακή εικόνα και χρήση. Για την Gessi η Goccia δεν είναι η μόνη σχεδιαστική ανατροπή, αλλά υπόκεινται σε ένα γενικότερα πλάνο όπου φιλοδοξεί να μετατρέψει τα δωμάτια σε πιο υβριδικούς χώρους, όπου δεν θα φιλοξενούν μόνο τις συγκεκριμένες λειτουργίες τους. Είναι μια νέα, ανοιχτή αντίληψη για μικρούς χώρους, όπου είναι απαραίτητη η χρήση επίπλων πολλαπλών λειτουργιών.

Με το τραπέζι Goccia θα υπάρχει εύκολη και άμεση πρόσβαση στη βρύση, τόσο από εσάς, όσο και από τους καλεσμένους σας. Ο σχεδιασμός του έιναι απλός και διακριτικό, ώστε το όλο έπιπλο να είναι εύπεπτο από το σύνολο του χώρου στον οποίο θα εισβάλει, η αλήθεια είναι κάπως παρείσακτο, αλλά τα ωφέλει, ιδίως για τους μικρούς χώρους, είναι σαφώς πολλά.

Στην Ελλάδα μπορείτε να το βρείτε στο κατάστημα του κ. Ιάκωβου Παπαγεωργίου

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.