Όταν η Μόδα συναντά τη Διακόσμηση

Όταν η Μόδα συναντά τη Διακόσμηση

Ο γερμανικός μινιμαλισμός παντρεύεται την γαλλική πληθωρικότητα. Αυτό το διαμέρισμα βρίσκεται στο Παρίσι και ανήκει στην Josephine Gintzburger, 200 τετραγωνικά μέτρα μέσα στα οποία διοχέτευσε έναν αισθητικό πλουραλισμό που συγκεντρώνει κλασικισμό, κομψότητα, ευρυχωρία και μοναδική προσωπικότητα. Μια φαινομενική λιτότητα που είναι κατάμεστη από θετικές εντυπώσεις τις οποίες μοιράζεται με όποιον το αντικρίσει. Χρώματα προσεκτικά επιλεγμένα που τονίζουν την επιβλητικότητα του χώρου, συνάμα τον κάνουν ζεστό και αγαπητό, σε σημείο που να μην μπορεί να απωθήσει κανέναν. Η εποχή του κτιρίου δεν έχει αλλοιωθεί καθόλου, ενώ ο μοντερνισμός περνάει μέσα από την αίγλη που υπάρχει στη ψυχή του χώρου και συντελεί στο να μείνει ζωντανή.

Γεννημένη στη Γερμανία η Josephine Gintzburger σπούδασε στο Chambre Syndicale de la Couture Parisienne και εργάστηκε για πάνω από 20 χρόνια σε διάσημους οίκους μόδας όπως: Louis Vuitton, Armani, Celine και Christian Dior. Έχοντας πάθος με την αρχιτεκτονική και τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων αποφάσισε να δημιουργήσει πρόσφατα δικό της γραφείο σχεδιασμού. Η αντίθεση μεταξύ του γερμανικού μινιμαλισμού και της γαλλικής πληθωρικότητας είναι η φιλοσοφία της ώστε να δημιουργήσει το προσωπικό της ύφος στη διακόσμηση.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x