Αποτέλεσμα συνεργασίας δύο Γάλλων αρχιτεκτόνων Hervé Davi και Anne Sevestre αυτό το όμορφο σπίτι είναι χτισμένο σε έναν γραφικό λόφο κοντά στην Γαλλική πόλη Tulle. Ο σχεδιασμός του βασίστηκε σε έναν κύβο ζάχαρης.

Αυτό που περιμένεις να δεις στη γαλλική ύπαιθρο είναι έναν εκπρόσωπο της αισθητικής French Country, παρόλα αυτά οι αρχιτέκτονες αποφάσισαν να διασπάσουν την παράδοση και να ακολουθήσουν ένα διαφορετικό στυλ, πιο μοντέρνο.
Η αλήθεια είναι πως αυτά τα μεγάλα γυάλινα ανοίγματα δεν θα μπορούσαν να υπάρχουν σε ένα σπίτι χτισμένο με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της γαλλικής υπαίθρου. Οπότε εδώ μπορεί να χάνεται το σκηνικό που απαιτεί η τοποθεσία κερδίζουν όμως την ίδια την τοποθεσία.
Είναι πάντως έκδηλος ο προσανατολισμός των ιδιοκτητών; Αρχιτεκτόνων; Να δώσουν μια σχεδιαστική διάσταση καθώς χρησιμοποιούν έπιπλα-σύμβολα για το παγκόσμιο design όπως οι πολυθρόνες Le Corbusier, το τραπεζάκι Noguchi και οι καρέκλες Panton.













