40 τετραγωνικά σε πράσινο και λευκό

40 τετραγωνικά σε πράσινο και λευκό

Όσο λείπει ο χώρος, τόση έμπνευση και κομψότητα βάλανε σε αυτό το  μικρό διαμέρισμα των 40 τετραγωνικών μέτρων οι Ισπανοί σχεδιαστές από το Studio Briales & Sendin. Μινιμαλιστικό και με μοντέρνα διάθεση, συμπεριλάβανε τα απαραίτητα με τρόπο ώστε οι ιδιοκτήτες να μην νιώθουν τον περιορισμό του χώρου και να απολαμβάνουν όλα όσα χρειάζονται με την σχετική άνεση σε ένα όμορφο περιβάλλον.  Είναι ένα ωραίο παράδειγμα για το πώς να διαχειριστείτε ένα μικρό διαμέρισμα.

Ο γωνιακός καναπές προσφέρει επιπλέων θέσεις χωρίς να πιάνει τον χώρο των μεμονωμένων καθισμάτων. Ένα μινιμαλιστικό τρίπτυχο στον τοίχο προσθέτει χαρακτήρα και γίνεται μέρος του χρωματικού συνόλου, τόσο με τα υφάσματα όσο και με το φωτιστικό. Το χαλάκι, το φωτιστικό στο τραπεζάκι και τα μαξιλάρια ζωντανεύουν και δίνουν διάσταση.

Η κουζίνα με το υπερυψωμένο μπάγκο, διαχωρίζει τους χώρους και λειτουργεί και σαν τραπέζι φαγητού. Ενώ δίπλα η κρεβατοκάμαρα απομονώνεται, χωρίς να στερείται το φως, με αυτό το όμορφο τζάμι.

Το μπάνιο μικρό, αλλά δεν άφησαν αν χαθεί ούτε ένα τετραγωνικό εκατοστό. Περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζονται.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.